Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ !!


Ένα ακόμη –από τα πολλά- άρθρο για την Χρυσή Αυγή γράφτηκε χθες στο καθεστωτικό «Βήμα». Ένα άρθρο κατά της Χρυσής Αυγής φυσικά, στο οποίο όμως ξεφεύγουν και κάποιες μεγάλες αλήθειες, επιμελώς κρυμένες ή διαστρεβλωμένες. Αλήθειες που έχει μεγάλη σημασία ότι προέρχονται από ανθρώπους του καθεστώτος, οι οποίοι είναι καλά πληροφορημένοι «εκ των έσω».
 Ιδού:

«Η Χρυσή Αυγή είναι λογικό να αναζητά τη δημοσιότητα και να την επιδιώκει, γιατί πολύ απλά της δίνει πολύ περισσότερους οπαδούς και μάλιστα, ένθερμους.  Η δίωξη της από τα κόμματα με διάφορους τρόπους την ισχυροποιεί. Αν αδιαφορούσαν και τη λοιδορούσαν, ίσως να μην άγγιζε το 7% στις προηγούμενες εκλογές, ούτε να έφτανε μέχρι και δεύτερο κόμμα στις δημοσκοπήσεις.».
Δεύτερο κόμμα στις δημοσκοπήσεις; Σε ποιες δημοσκοπήσεις; Στις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται κατά καιρούς η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα, κι όχι δεύτερο. Τα δε ποσοστά της εμφανίζονται να κυμαίνονται γύρω στο 12-13% και πολύ απέχουν από τα ποσοστά του δευτέρου κόμματος. Λάθος κάνει ο καθεστωτικός αρθρογράφος ή μήπως έχει υπόψη του τα πραγματικά αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και όχι τα… μαγειρεμένα που μας σερβίρουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ;
Πάμε παρακάτω. Τις τελευταίες ημέρες, καθεστωτικές φυλλάδες μεταδίδουν «πληροφορίες» (στην πραγματικότητα εκτελούν συμβόλαια..) για… φράξιες και… διαφωνίες μέσα στη Χρυσή Αυγή. Ιδού η πάσα αλήθεια:
«Επίσης, ερώτημα είναι πως καταφέρνουν να εφαρμόζουν σε όλα τα επίπεδα στρατιωτική πειθαρχία και να μην εμφανίζεται κανένα φαινόμενο αντιπαράθεσης και σύγκρουσης εντός του κόμματος. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά δείχνουν ότι δεν έχουμε να κάνουμε με ένα κόμμα, όπως τα έχουμε γνωρίσει. Μιλάμε για μια ομάδα κρούσης που θυμίζει στρατιώτες Ειδικών δυνάμεων παρά πολιτικούς.».
Τέλος, στον επίλογο, ο καθεστωτικός αρθρογράφος αφήνει διάφορα υπονοούμενα για «εκπλήξεις» και για τις συνέπειές τους:
«Η επόμενη μέρα των εκλογών δεν αποκλείει εκπλήξεις. Αρκεί να είμαστε έτοιμοι σαν κοινωνία να αντέξουμε τις συνέπειες.».
Ποιες είναι αυτές οι εκπλήξεις που υπονοεί; Μήπως ότι όπως πάει το πράγμα δεν αποκλείεται να δούμε την Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα;


ethnikismos
http://sklantzithres.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ