Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ο παγκόσμιος χάρτης των άθεων


Σε ποιες χώρες πιστεύουν περισσότερο και σε ποιες λιγότερο
Έναν διαφορετικό παγκόσμιο χάρτη, που δείχνει τη σχέση του ανθρώπου με την πίστη κατάρτισε, κατόπιν έρευνας, η Gallup International.
Όπως προκύπτει και από τον παρακάτω χάρτη (όσο πιο σκούρο το χρώμα τόσο περισσότεροι οι άθεοι) η χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό κατοίκων που δεν πιστεύουν στο Θεό είναι η Κίνα, πράγμα αρκετά λογικό αν σκεφθεί κανείς ότι κατά τη διάρκεια της Πολιτιστικής Επανάστασης στη χώρα από το 1967 έως το 1977, καταστράφηκαν σχεδόν όλοι οι θρησκευτικοί ναοί.
Ιδιαίτερα υψηλό είναι το ποσοστό των άθεων στη Γαλλία και την Ιαπωνία, ενώ μικρά ποσοστά κατοίκων που δηλώνουν ότι δεν πιστεύουν στο Θεό καταγράφονται σε χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ, τη Ρωσία, την Τουρκία αλλά και τις ΗΠΑ.
Η Ελλάδα απεικονίζεται με γκρι χρώμα κάτι το οποίο σημαίνει απλά ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στις 40 χώρες που διεξήχθη η συγκεκριμένη έρευνα.
http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ