Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΖΗΤΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ!

Όπως ανακοινώθηκε στον τύπο αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το «ηλεκτρονικό φακέλωμα» όλων των ακινήτων της χώρας, κατ' αρχάς για πολεοδομικούς και εν συνεχεία για φορολογικούς και άλλους σκοπούς.
Μέσα σε αυτή την απόφαση περιλαμβάνεται ένας εξωφρενικός όρος που ακόμη και η φαντασία του Όργουελ δεν θα μπορούσε να συλλάβει:
Για όλα τα κτήρια τηρείται υποχρεωτικά η «ταυτότητα κτηρίου», η οποία περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων και το εξής στοιχείο:
" ..το βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται οι χώροι και οι εγκαταστάσεις του κτηρίου, όπου αναγράφεται η ημερομηνία λήψης του..
"!!

Οι κάθε είδους υπηρεσίες και κυρίως οι ασφαλίτες όλου του κόσμου θα διαθέτουν πλήρη γνώση της διαρρύθμισης των σπιτιών μας. Αν αυτό δεν συνιστά παραβίαση των προσωπικών δεδομένων τότε τι είναι ;
Δεν είναι μακρυά η εποχή που θα μας υποχρεώσουν δια νόμου να έχουμε εκτός από τις κάρτες πολίτη , τα μικροτσίπ υποδορίως και κάμερες παρακολούθησης μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.
Τα "ανώδυνα", δήθεν παιχνίδια, Big Brother που παίζονταν σε όλο τον κόσμο αποτελούσαν, σαφώς, μια προσπάθεια εξοικείωσης των πολιτών σε αυτές τις μεθόδους παρακολούθησης μας. Ακόμη και το μέτρο των αποδείξεων της εφορίας καθώς και της αντικατάστασης του πραγματικού χρήματος με το πλαστικό αποσκοπεί στην καταγραφή της ζωής μας και των καταναλωτικών μας συνηθειών καθώς και της παρακολούθησης του που βρισκόμαστε, πότε και γιατί.
Το πρόσχημα της τρομοκρατίας και της προστασίας από την εγκληματικότητα ήδη νομιμοποίησε την ύπαρξη εκατομμυρίων καμερών παρακολούθησης σε όλους τους κοινόχρηστους δημόσιους χώρους, ακόμη και στα διόδια και τους δρόμους.
Θα ήταν κανένας αφελής αν πίστευε ότι ο νέος νόμος ζητά να γυρίζουμε βίντεο στους εσωτερικούς χώρους των σπιτιών μας για πολεοδομικούς ή έστω και φορολογικούς λόγους. Πρόκειται αναμφίβολα για μιά προσπάθεια κατάργησης κάθε ένοιας οικογενειακού ασύλου και καταπάτησης των προσωπικών μας δεδομένων μιας και αυτά τα βίντεο θα είναι προσβάσιμα σε κάθε είδους ασφαλίτες, ντόπιους και ξένους και ασφαλώς και σε κάθε διαρρήκτη και εγκληματία που θα αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά.
Πρέπει να αντιδράσουμε και σε αυτό το μέτρο που θέλει να μας μετατρέψει σε ανδράποδα με μοναδικό στόχο να παράγουμε και να καταναλώνουμε αυτά (και κυρίως τις μεταλλαγμένες τροφές τους) και στην ποσότητα που θέλει το σύστημα τους.
Είναι επίκαιρο περισσότερο παρά ποτέ το σύνθημα: "Αν δεν αντισταθούμε σ΄όλες τις γειτονιές, οι πόλεις μας θα γίνουν μοντέρνες φυλακές"
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω μπαίνει μπροστά και σε αυτόν τον αγώνα για την υπεράσπιση των κατακτημένων δημοκρατικών μας δικαιωμάτων και δεν θα επιτρεψει το πισωγύρισμα σε μια κοινωνία σκλάβων, που το "1984" του Όργουελ θα φαντάζει παράδεισος ελευθερίας. Κανένας δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος.
Ελάτε μαζί μας να αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε όλους αυτούς που θέλουν να μας κάνουν σκλάβους χωρίς κανένα δικαίωμα. Κανένας δεν πρέπει να λείψει από αυτόν τον αγώνα!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr
ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΟΥ 35- ΠΑΤΗΣΙΑ
τηλ. 2110192839

Ανοιχτή συνέλευση κάθε Τρίτη 7.30 μμ στην παραπάνω διεύθυνση 
ΠΗΓΗ
 ΑΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ