Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ξαναέσφαξαν τους Έλληνες στην Νάουσα ως άλλοι Εβραίοι του 1822

Η σφαγή της Νάουσας για όσους έχουν ασχοληθεί λιγάκι με ιστορία, έγινε από τους Εβραίους που πήγαν ειδικά για αυτό το σκοπό απο τη Θεσσαλονίκη μαζί με τους Οθωμανούς. Διαβάστε σχετικά εδώ..

Έτσι οι αριστεροί της Νάουσας δεν ήθελαν σε καμιά περίπτωση να καταθέσει στεφάνι ένα αντιεβραϊκό κόμμα γιατί φοβούνται μήπως μάθει επιτέλους ο κόσμος ποιοι έσφαξαν τους Έλληνες της Νάουσας.

Η αριστερά δημιουργήθηκε από τους Εβραίους για να λειτουργήσει παγκοσμίως ως αστυνομία σκέψης ενάντια στους εχθρούς του Εβραιοσιωνισμού.

Έτσι εξηγούνται και οι ψυχωτικές αντιδράσεις των αριστερών στο βίντεο που ακολουθεί.. Ουρλιάζουν για να τους δουν οι Εβραίοι που τους πληρώνουν και να κρατήσουν τον μισθό τους.
Να θυμίσουμε βέβαια και το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Νάουσας είχε αντιδράσει όταν αφαιρέθηκε η σφαγή από τα σχολικά βιβλία.. Αφαιρέθηκε βλέπετε γιατί δεν έπρεπε να μάθουν οι Έλληνες ποιοι τους έσφαζαν.. Να μην γίνουμε "αντισημίτες"!
«Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος είναι να διαγράψεις τη μνήμη του. Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του. Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία. Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν. Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».
Μίλαν Κούντερα
Από το Βιβλίο του γέλιου και της λήθης

«Εξ ιστορίας αναιρεθείσης της αληθείας, το καταλειπόμενον αυτής ανωφελές γίνεται διήγημα».

Αν αφαιρέσεις από την ιστορία την αλήθεια, αυτό που μένει γίνεται ανώφελη, άχρηστη διήγηση.
Πολύβιος



http://antipliroforisi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ