Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΜΕ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ!!!

anastasopoulou

ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΣΑ -ΟΠΟΥΛΑ;
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν κάθεται φρόνιμα-και καλά κάνει- κατά την εξέταση του Γιάννη Διώτη στην προανακριτική. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε τον πρώην ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ εάν γνωρίζει το όνομα Ειρήνη Αναστασοπούλου που βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ με καταθέσεις 1.629.000 δολαρίων στην τράπεζα HSBC.

«Η μόνη Αναστασοπούλου Ειρήνη που γνωρίζω είναι που λέει τις ειδήσεις» της απάντησε ο κ. Διώτης και είπε ότι τη γνωρίζει πολλά χρόνια καθώς είχανε συναντηθεί στο Βερολίνο το 1995, όταν εκείνη ήταν ανταποκρίτρια εκεί.
Ο κ. Διώτης έδειξε να μη γνωρίζει ότι η κυρία Αναστασοπούλου, που είναι στη λίστα, είναι η δημοσιογράφος που ο ίδιος ξέρει ενώ η κυρία Κωνσταντοπούλου «σήκωσε» το θέμα λέγοντας ότι η κυρία Αναστασοπούλου δουλεύει και στο Κανάλι της Βουλής ως δημοσιογράφος και ότι υπάρχει θέμα που θα πρέπει να εξετασθεί.

anastasopoulopu

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Είναι στα ονόματα που έχετε ανοίξει. Βλέπετε ότι καλώς επιμένω και σας ρωτώ.
ΜΑΡΤΥΣ (Ιωάννης Διώτης): Δεν ξέρω αν πρόκειται για την ίδια.ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ναι, πρόκειται για την ίδια.
ΜΑΡΤΥΣ : Τώρα το ακούω, τώρα το μαθαίνω.
SHMITHS ANASTASOPOULOUΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Κύριε Διώτη, σας ρώτησα αν γνωρίζετε κάποιο από αυτά τα πρόσωπα, απαντήσατε όχι γενικά. Σας είπα ειδικότερα να σας ρωτήσω για τα ονόματα. Μου απαντάτε ότι αυτό το πρόσωπο το γνωρίζετε. Βλέπετε ότι έχει νόημα. Δεν είναι για να σας βασανίζω όπως με τη σκαιά συμπεριφορά του επιλέγει να λέει και να ξαναλέει ο κ. Μαρκογιαννάκης! Είναι διότι πρέπει να ελεγχθούν αυτά τα θέματα. Οταν υπάρχει δημοσιογράφος μέσα με 1.630.000 δολάρια και είναι στο κανάλι της Βουλής, υπάρχουν ζητήματα!   Να σημειωθεί ότι στη λίστα Λαγκάρντ σε συνεχόμενους κωδικούς υπάρχουν τρεις καταγραφές με το επώνυμο Αναστασοπούλου. Ειρήνη, Αλεξάνδρα και Ιωάννα με 1.629.920 δολάρια η κάθε μια. Παρατηρητές εκτιμούν ότι πρόκειται για συγγενείς που μοιράστηκαν ισόποσα οικογενειακά χρήματα.
makeleio.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ