Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Δραγασάκης): Παρακαλώ τον κύριο Φρούραρχο να έρθει στην Αίθουσα. (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ)

  Οι ρουφιάνοι δεν είναι γίδια

Διαφωνώ απόλυτα με τα χρυσόπαιδα. Οι ρουφιάνοι δεν είναι ούτε «γίδια» ούτε «γομάρια» που τους έλεγε ο Αστέριος. Μόνο μια λέξη τους ταιριάζει. Ρουφιάνοι. Άντε μπορεί και Κοπρίτες.
Επειδή όμως ο παλαίμαχος αριστερός Καραγκιόζης και άλλοι συριζαίοι, φώναζαν Χάιλ Χίτλερ αποτελεί παράλειψη ότι οι Εθνικόφρονες δεν τους απάντησαν Χάιλ Βελευχιώτης.

Διότι μπορεί μεν ο «κακός Χίτλερ» ευθυνόταν πολιτικά για το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων, όταν στις 13 Δεκεμβρίου 1943 , ο γερμανικός στρατός κατοχής εκτέλεσε 800-1100 άνδρες και έκαψε την πόλη, όμως 

στο Ολοκαύτωμα του Μελιγαλά , οι Κομμουνιστές και το δίδυμο Μπελογιάννης-Βελουχιώτης, έσφαξαν από τη 15η μέχρι την Τετάρτη 20η Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, οπότε ελευθερώθηκαν οι τελευταίοι 34 επιζώντες στο Μπεζεστένι, 751 στρατιωτικούς και 1008 άμαχους .

787 τους έσφαξαν στην πηγάδα, 226 τους έθαψαν σε ομαδικούς τάφους στο νεκροταφείο του Μελιγαλά, 728 τους εκτέλεσε ο ΕΛΑΣ στα γύρω χωριά, και 18 σφαγιάστηκαν στην Καλαμάτα.


Επομένως Χάιλ ΚΚΕ! Χάιλ Βελουχιώτης!

Αφού ήταν μεγαλύτερος σφάχτης και εκτός των άλλων ήταν και Ρουφιάνος αλλά και πούστης.

Η ΧΟΥΝΤΑ 2

- ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ Ιωάννης Δραγασάκης (προς τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλο που πρόσβαλε βαναύσως τα χρηστά ήθη του Κοινοβουλίου λέγοντας, άκουσον-άκουσον και φρίξον, το άκρως υβριστικό: «ο mister Αλέξης κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και περιμένει να ξυπνήσει πρωθυπουργός!»)
Αυτά που είπατε, οι χαρακτηρισμοί για Πρόεδρο κόμματος, για ερώτηση που προηγήθηκε, είναι υβριστικά και εκτός θέματος. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να χαρακτηρίζετε μια ερώτηση, η οποία απασχόλησε το Κοινοβούλιο, «σούπα». Όλα τα άλλα είναι υβριστικά. Σας ενημερώνω ότι υπάρχει άρθρο στον Κανονισμό της Βουλής που προβλέπει συγκεκριμένες ενέργειες και κυρώσεις για Βουλευτές που συμπεριφέρονται υβριστικά προς το Σώμα, μεταξύ των οποίων είναι και η αποβολή από την Αίθουσα.

Απόψεις  υψηλού κυνο-βουλευτικού ήθους βουλευτών
του ΣΥΡΙΖΑ.

-ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: Αλήτη!
-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ: Τρομοκράτες!
-ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ: Δολοφόνοι, αντεροβγάλτες!
-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ: Βγάλε και το πιστόλι να μας πυροβολήσεις! Χάιλ Χίτλερ!

  (Στο σημείο αυτό οι Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή αποχωρούν από την Αίθουσα)

ΚΑΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Δραγασάκης): Παρακαλώ, κύριοι συνάδελφοι, ησυχία! Το Προεδρείο, μετά από όσα συνέβησαν, εφαρμόζοντας το άρθρο 80 και το άρθρο 81 παράγραφος 2, επιβάλλει στον κ. Ηλιόπουλο για την συμπεριφορά του τη μομφή. Κατ’ αρχάς, τον καλέσαμε να σταματήσει να μιλάει.Εν συνεχεία, εφαρμόζοντας τον Κανονισμό της Βουλής του επιβάλαμε τη μομφή και την αποβολή από την Αίθουσα.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ και της Δημοκρατικής Αριστεράς)

http://deltio11.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ