Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕΗΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ;


φωτό
Άν παρατηρήσατε η έκθεση του Στέητ Ντιπάρτμεντ που αναφερόταν στον " κίνδυνο" του Εθνικιστικού Κινήματος στην Ελλάδα, αναλώθηκε στα σημεία που αφορούσαν τους Εβραίους και το Ολοκαύτωμα : " Ο Πρόεδρος της συγκεκριμένης παράταξης έχει αρνηθεί δημοσίως και επανειλημμένως το γεγονός ότι συνέβη το Ολοκαύτωμα, ενώ συχνά στο παρελθόν σε δημόσιες εκδηλώσεις χαιρετούσε ναζιστικά τους οπαδούς του. Τον Οκτώβριο του 2012 μέλος της Χρυσής Αυγής (Σ.Σ. εννοούν τον Ηλία Κασιδιάρη) διάβασε στη Βουλή αποσπάσματα από τα «πρωτόκολλα των Γηραιών της Σιών». Η επίσημη εφημερίδα των Χρυσαυγιτών καταφέρθηκε κατά της διδασκαλίας της ιστορίας του Ολοκαυτώματος στα σχολεία. Η ίδια εφημερίδα, με αφορμή την επίσκεψη του διευθύνοντος συμβούλου της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, έγραψε ότι το Εβραϊκό λόμπι και ο Σιωνισμός συνωμοτούν εναντίον της Ελλάδας."
Αναρωτηθήκατε γιατί κόπτονται τόσο πολύ για την φυλή αυτή; Ναι, ξέρω την απάντηση : διότι αυτοί είναι πίσω από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, όπως προφανώς και πίσω από κάθε άλλη κυβέρνηση ή με μαριονέτες που τους εξ- υπηρετούν... Στην ανακοίνωση που έβγαλε το Εθνικιστικό κίνημα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, έθεσαν μεταξύ άλλων και το εξής ερώτημα: 
" Γιατί άραγε ο Τζον Κέρι, ο αμερικανός πρεσβευτής και οι 19 αξιωματούχοι δεν ζητούν να «αναληφθεί δράση» και κατά του (θεωρητικώς…) σφόδρα «αντιαμερικανικού», «αντιιμπεριαλιστικού», «αντισυστημικού» κ.τ.λ., κ.τ.λ. ΚΚΕ, που… σκίζει (αμερικανικές) γάτες; Δύο είναι οι εκδοχές: 
α) θεωρούν τους κουκουέδες γραφικούς και ακίνδυνους ή
β) είναι δικοί τους!" 


Άς δούμε λοιπόν κάποια ιστορικά σημεία: 
Η Φεντερασιόν ή επί το ελληννικότερον «Εργατική Σοσιαλιστική Ομοσπονδία Θεσσαλονίκης» ήταν ο πρόδρομος του ΚΚΕ και την είχε ιδρύσει ο Εβραιο- Βούλγαρος Αβραάμ Μπεναρόγια το 1909.

Γράφει για την Φεντερασιόν, ο διατελέσας προσωρινός Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ (1925-1926) και βουλευτής (1926-28), Ελευθέριος Σταυρίδης («Τα Παρασκήνια του ΚΚΕ»):
…Αύτη ήτο η λεγόμενη «Σοσιαλιστική Φεντερασιόν», αποτελουμένη από υπέρ τας 2.000 μέλη, κατά 90% μορφωμένους Εβραίους, ταξιδεύσαντας εις την Ευρώπην και μορφωθέντας εκεί σοσιαλιστικώς. Αύτη ήτο πολιτική οργάνωσις των Εβραίων κυρίως, αλλά σοσιαλιστική, με σοβαράν πολιτικήν δράσιν, ακόμα από της εποχής της Τουρκοκρατίας. Ήτο συνδεδεμένη με το διεθνές σοσιαλιστικό κίνημα και απετέλει επισήμως τμήμα της Β΄Σοσιαλιστικής Διεθνούς της Βέρνης, εις τα συνέδρια της οποίας απέστελλε τακτικά τους αντιπροσώπους της. Από το 1908 είχε συνεργαστεί με τους Νεοτούρκους, των οποίων το κέντρον ήτο η Θεσσαλονίκη, προς ανατροπήν του Σουλτάνου Χαμήτ, και πολλά μέλη αυτής, εν οις και ο γνωστός μετέπειτα Αβραάμ Μπεναρόγια, μετέσχον του αγώνος των Νεοτούρκων και εξεστράτευσαν εκ Θεσσαλονίκης κατά της Κωνσταντινουπόλεως και του Χαμήτ.  Σύμφωνα με την κατάθεση του Ιωάννη Κούσκουρα, διευθυντή της εφημερίδας της Θεσσαλονίκης «Νέα Αλήθεια», η οποία πρωτοστάτησε με άρθρα της εναντίον του Μπεναρόγια και της Φεντερασιόν,
 «Ο Μπεναρόγια ουδέν επάγγελμα εξασκεί εν τη πόλει ταύτη, υπάρχει υπόνοια ότι μισθοδοτείται υπό της Βουλγαρικής Κυβερνήσεως διά να συντηρή το εν λόγω Κέντρον, όπερ κατά την αντίληψίν μου έχει μεταβληθή εις ανατρεπτικόν ως απέδειξεν η τελευταία απεργία των καπνεργατών την οποία απεπειράθη να χρησιμοποιήση προς διατάραξιν της δημοσίας τάξεως εν Θεσσαλονίκη, όπως αποδείξη ότι δεν υφίσταται ασφάλεια εν Θεσσαλονίκη. Επίσης ο Μπεναρόγια αποδεικνύει διά της στάσεώς του ότι ουδένα τρέφει σεβασμόν προς την Ελληνικήν Κυβέρνησιν, διότι καίτοι του έγινον σχετικαί προτάσεις όπως αναρτήση την ελληνικήν σημαίαν επί της θύρας του Κέντρου, απέρριψε τας προτάσεις ταύτας περιφρονητικώς ειπών ότι ο Σοσιαλισμός ουδεμία σχέσιν έχει με την Ελληνικήν Κυβέρνησιν».
 (πηγή )

 
Καταλάβατε τώρα γιατί δεν αγγίζουν τους κάθε λογής αριστεριστές έως αναρχοκομμουνιστές; Διότι πολύ απλά είναι δικά τους δημιουργήματα και σαφώς αυτούς εξυπηρετούν! Σιγά μην νοιαστούν για τους Έλληνες που καθημερινά σφάζοναται από τους λαθρομετανάστες, για τους Έλληνες που αναγκάζονται να κατεβάσουν τα θρησκευτικά τους σύμβολα από δημόσιες αίθουσες ( για να μην θίγονται τα θρησκευτικά συναισθήματα των λαθροεποίκων) σιγά μην νοιάζονται για την περιφρόνηση των Εθνικών μας Συμβόλων από τους κάθε είδους αναρχοάπλυτους αριστεριστές ! Είδατε τι είπε ο αβρααμ Μπεναρόγια : " ο Σοσιαλισμός ουδεμία σχέσιν έχει με την Ελληνικήν Κυβέρνησιν" 
Είπατε κάτι; Α, νόμιζα μήπως είπατε...
http://sxolianews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ