Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ANGELINA JOLIE: Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ILLUMINATI ΚΑΙ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΔΙΠΛΗ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ

Τα Νεοταξικά πιόνια Angelina Jolie και Μπράντ Πίτ, είναι δύο απο τα πρόσωπα που κατασκεύασαν οι Illuminati προσφέροντας τους δόξα και χρήμα για να περάσουν τα σατανικά τους μηνύματα στο αγελαίο πλήθος των ανυποψίαστων γκοίμ. Δηλωμένη λεσβία η Jolie, και για όσους δεν το γνωρίζουν, να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν είχε ομοφυλοφιλική σχέση επί αρκετά χρόνια με την ηθοποιό και μοντέλο Jenny Shimizu.
Η Angelina Jolie ανακοίνωσε ότι είχε και τα δύο της στήθη και τα αφαίρεσε χειρουργικά . Ακόμα κι αν δεν είχε καρκίνο του μαστού, φέρει το γονίδιο BRCA 1, και έχει εξαπατηθεί στο να πιστέψει ότι ο γενετικός της κώδικας είναι κάποιο είδος απόλυτου σχεδιαγράμματος για την έκφραση της νόσου - - το οποίο σίγουρα δεν είναι. Αμέτρητα εκατομμύρια γυναικών φέρουν το γονίδιο BRCA1 και δεν παρουσιάζουν καρκίνο του μαστού.
Ο αντικαρκινικός τρόπος ζωής βασίζεται στην έξυπνη διατροφή, την άσκηση, την λογική έκθεση στον ήλιο και την αποφυγή καρκινογόνων χημικών ουσιών. Η Jolie, όπως και πολλές άλλες γυναίκες που έχουν εξαπατηθεί από την αγυρτεία του καρκίνου, αποφάσισαν ότι ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη του κινδύνου του καρκίνου του μαστού δεν ήταν να ακολουθήσουν έναν υγιή, αντικαρκινικό τρόπο ζωής, αλλά μάλλον να αφαιρέσουν χειρουργικά το στήθος τους.
Δεν μπορείτε να είστε πολύ προσεκτικές αυτές τις μέρες, διότι με τη βιομηχανία του καρκίνου τρομάζουν οι γυναίκες κατά το ήμισυ ότι θα πεθάνουν. "Το στήθος μου θα με σκοτώσει!" φαίνεται να είναι το σύνθημα πολλών γυναικών αυτές τις μέρες, και όλες τους είναι θύματα της σκανδαλώδης προπαγάνδας της βιομηχανίας του καρκίνου και φοβούνται. Η βιομηχανία του καρκίνου είναι πολύ πιο πιθανό να σας σκοτώσει παρά το στήθος σας.
Σαν πιστό τσιράκι των παγκοσμιοποιητών, και ενα απο τα πιο ξακουστά ονόματα παγκοσμίως η Angelina Jolie, πείστηκε να αφαιρέσει και τα δυο της στήθη και να προωθήσει την προπαγάνδα να ακολουθήσουν την διεστραμμένη πρακτική της και άλλες γυναίκες. Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο! Λες και ο καρκίνος δεν μπορεί να εμφανιστεί κατα την διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου σε άλλα σημεία του σώματος....
Τότε τι γίνεται; κάθε φορά που έχουμε μια νέα ιατρική ανακάλυψη για πρόληψη, αφαιρούμε προληπτικά όλα μας τα όργανα που έχουμε την υποψία ότι μπορει να δημιουργηθούν στο μέλλον κακοήθεις όγκοι; 
http://atheatignosi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ