Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΜΝΗΜΕΙΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΤΟ …ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ).

ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.
ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ “ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΞΕΙ”.

Προκαλεί μεγάλες απορίες για το ποιούς ακριβώς θέλει να προστατεύσει. Ποιοί ακριβώς είναι οι “κακοί”. Τι πολίτευμα έχει η χώρα. Εάν υπάρχει ακόμα δημοκρατία ή μειοψηφική φεουδαρχία. Ο οίστρος όμως που επιδεικνύουν ορισμένοι πολιτικοί για να “περάσει” ντε και καλά, μάλλον θα πρέπει να δημιουργήσει καχυποψία και στον πιό καλοπροαίρετο παρατηρητή. Ποιούς στα αλήθεια εξυπηρετεί αυτό το νομοσχέδιο;

Η φρικτότερη μορφή εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας και των μεταναστών, είναι το δουλεμπόριο. Η Ελλάδα δυστυχώς έχει γίνει θέατρο μίας άνευ προηγουμένου ανθρωπιστικής καταστροφής με την ύποπτη ανοχή του κράτους, των κομμάτων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Δεκάδες χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες έχουν δολοφονηθεί από ρατσιστές δουλεμπόρους, οι οποίοι εκτός από το προφανές των δισεκατομμυριών Ευρώ εσόδων, έχουν βρει και “ιδεολογικό” άλλοθι μέσα από “ιερά βιβλία” που προβλέπουν την δουλεία, την εκμετάλλευση, τον βιασμό αιχμαλώτων.

Γι’ αυτή την θηριωδία που ήδη συμβαίνει, δεν είναι κάποιο “υποθετικό” σενάριο, δεν υπάρχει καμμία μέριμνα, καμμία αναφορά. Για τις χιλιάδες παιδιών στον πάτο του Αιγαίου, για τους εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες που ζουν και δολοφονούνται υπό καθεστώς δουλείας από αφεντικά και πραίτωρες, δεν υπάρχει ούτε μία λέξη.

Όλο το “ζουμί” βρίσκεται στο άρθρο 7 του νομοσχεδίου. Για παράδειγμα, ένας Έλληνας ανθρωπιστής, βλέπει τον Πακιστανό ισλαμιστή να μαχαιρώνει εργάτη από το Μπανγκλαντές, τον οποίον ο ίδιος τον έχει “πουλήσει” στο ντόπιο αφεντικό. Εάν τον εμποδίσει, αυτομάτως το μαντρόσκυλο του δουλοκτήτη, έχει τα δικαιώματα που βλέπετε. Εάν όπως είθιστε (και στην περίπτωση της Μανωλάδας) ο δουλοκτήτης είναι προοδευτικός ή -ακόμα χειρότερα- χρηματοδότης κάποιας “αντιρατσιστικής” ΜΚΟ, τότε ο Έλληνας ανθρωπιστής, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα άθλιο σύστημα που θα τον εξοντώσει ηθικά και οικονομικά.

Εν κατακλείδι, με αυτό το νομοσχέδιο, κάποιος γραφικός και ανιστόρητος “νεοναζί” δεν θα μπορεί να μιλά για τους κακούς Εβραίους, θα μπορούν όμως να συνεχίσουν να τους σφάζουν οι “κατατρεγμένοι” ισλαμιστές, διαχρονικοί συνεργάτες των ναζί.

Μία παρέα από “ντόπιους” της γειτονιάς, δεν θα μπορεί να “παρέμβει” σε ένα “ισλαμικό πολιτιστικό κέντρο” σαν αυτά που στήνει ο Καμίνης, το “κέντρο” όμως θα μπορεί ανενόχλητο να εκπαιδεύει Μουτζαχεντίν, κηρύσσοντας το μίσος κατά των απίστων, των εβραίων, των ομοφυλοφίλων και των γυναικών που κυκλοφορούν χωρίς μπούργκα.

Εν κατακλείδι, αυτό το νομοσχέδιο, δεν είναι απλά “άστοχο”. Είναι επικίνδυνο και ενδέχεται να εξυπηρετεί απολύτως σκοτεινά συμφέροντα. Αυτά που ήδη θησαυρίζουν πάνω σε κομματιασμένους μετανάστες.


ΠΗΓΗ
ΑΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ