Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Βαρβιτσιώτης: Aν δεν έχεις να πληρώσεις μαλάκα Έλληνα πούλα το σπίτι σου

 
Σήμερα κυνικά ο Μ.Βαρβιτσιώτης είπε ότι :
 "όποιος δεν μπορεί να πληρώσει το φόρο για το ακίνητο, ανεξάρτητα από το εισόδημα του, ας το Πουλήσει."
Τολμάει να μιλάει το πολιτικό καθίκι που θεωρεί ότι το βουλευτιλίκι είναι κληρονομικό;
Δεν μας λέει πως έφτιαξε τις περιουσίες του το Βαρβιτσέϊκο
και αυτό το πολιτικό απολειφάδι; Νομίζει ότι ξεχάσαμε την Μυκονo Όπου εμπλεκόταν αυτός και ο πρώην ειδικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ευγένιος Παπαδόπουλος. Η υπόθεση αφορούσε  την αγορά εκτάσεων στην Μύκονο και τη μεταπώλησή τους αργότερα, με τη βοήθεια μιας off shore εταιρίας που έχουν ιδρύσει τα ίδια άτομα, στο εξαπλάσιο της αρχικής τιμής. Οι μεταβιβάσεις γίνονταν με προεκτίμηση της εφορίας; Το … λαμογιο- ιδιοκτήτης των ακινήτων μετέφερε τα ακίνητά του σε μια εταιρεία και τα έπαιξε για λογαριασμό του πασίγνωστη χρηματοοικονομική επιχείρηση στο χρηματιστήριο με αποτέλεσμα σε ένα μήνα να.....πλουτίσει ακόμη περισσότερο, από ακίνητα που δεν είναι κατοικήσιμα!!!! Αφού βρισκόταν σε τέτοια ζώνη που απαγορεύονταν, βάση νόμου να χτίσει κάποιος..
Η νομίζει ότι είμαστε το εξαδελφακι του  Ο sir Thomas Λαναράς που ήθελε δήθεν νααγοράσει και τη Benetton όπως πλασάριζε στην αγορά και έφαγε τα λεφτά του κοσμάκη στο χρηματιστήριο.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ