Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ! ! ! ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ;;;



Στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα έφερε στην βουλή ευνοϊκό σχέδιο νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. 
Θα  περίμενε κανείς να δούμε συμπαραστάτες σε αυτήν την πρόταση όλους εκείνους που θέλουν να μας πείσουν, δεκαετίες τώρα, για το φιλολαϊκό τους προφίλ αλλά κυρίως για τις πάγιες θέσεις των χώρων τους όπου το καλό του πολίτη και η ευημερία του τόπου παίζουν ρόλο πρωταρχικό ! Και βεβαίως ο λόγος όχι απλά για το Κομμουνιστικό κόμμα Ελλάδος, αλλά και γι’ αυτό το σοσιαλιστικό του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του κ. Κουβέλη ο  οποίος προέρχεται από τον χώρο της λαϊκής αριστεράς !
Και είναι λογικό να περιμένουμε να τους δούμε συμπαραστάτες όταν αποτελούν κοινότυπο γεγονός της καθημερινότητος οι αυτοκτονίες συνανθρώπων μας για οικονομικούς λόγους, όταν παιδιά δεν έχουν την βασική τροφή, όταν η ανεργία έχει περάσει το 25%, όταν η υγεία έχει πάψει να υφίσταται, η παιδεία το ίδιο, οι έλληνες είναι συνεχώς στους δρόμους για τα αμέτρητα πια μνημόνια που τους βαραίνουν με προδιαγεγραμμένο θάνατο ως κατακλείδα, όταν τα συσσίτια αποτελούν κοινότυπο θέαμα, όταν η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!!
Κι’ όμως,  πλανάσθε πλάνην οικτράν αν πιστεύετε κάτι τέτοιο !!! Διότι όχι μόνον δεν το υποστήριξαν αλλά μάλλον το πολέμησαν ως να επρόκειτο για κάτι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ για τον τόπο και τους πολίτες της Ελλάδος !!!   
Απεναντίας εκεί όπου θα περίμενε κανείς να δει τους  βουλευτές της Χρυσής Αυγής να επιδίδονται στην συνήθη πρακτική της αποστροφής προς το αντίπαλο δέος εκείνοι στάθηκαν στο ύψος της περιστάσεως, αλλά πρωτίστως στάθηκαν ΠΙΣΤΟΙ στα πιστεύω και την ιδεολογία του κινήματός τους που είναι ΕΝΑ και ΜΟΝΟΝ : ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ και κατ’ επέκταση το ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! 
Έτσι είδαμε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να ανεβαίνουν στο βήμα και να υποστηρίζουν την πρόταση δίδοντας μάλιστα και προτάσεις βελτίωσης, σε κάποια σημεία, και από κάτω τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να κρατούν σημειώσεις !!!
Η ουσία του πράγματος από αυτό το γεγονός είναι πως η ένωση των αντιπάλων παρατάξεων δεν είναι ανέφικτη ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ και του ΛΑΟΥ της !!! Η ένωση και η σύμπραξη σε πράξεις που θα ωφελούν τον ελληνικό λαό είναι παράδειγμα φωτεινό και πρέπει να λειτουργεί ως φάρος στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε ΟΛΟΙ σ’ αυτή την χώρα ! 
Όμως δεν είδαμε και δεν ακούσαμε ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ στα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης επί του θέματος !  Ωσάν να επρόκειτο για λεπτομέρεια άνευ σημασίας πέρασε το θέμα και ΟΥΔΕΙΣ από του ΠΑΜΠΟΛΛΟΥΣ θεατές και κατ’ επέκταση έλληνες πολίτες που ΑΚΟΜΗ μένουν «πιστοί» σ’ αυτού του είδους την ενημέρωση έλαβε γνώση του γεγονότος !!!  Ο βρώμικος ρόλος όλων αυτών των καναλιών, όλων αυτών που χρωστάνε δεκάδες εκατομμύρια στο ελληνικό δημόσιο, ο προδοτικός ρόλος των τηλεοπτικών εκφραστών που (τρομάρα τους!!!) θέλουν να λέγονται και λειτουργοί της δημοσιογραφίας, ποιούν την νήσσαν, αλλά τσεπώνουν τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, αυτός ο βρώμικος ρόλος, ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ  και ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΣ, είναι πλέον τόσο πασιφανής ώστε καμμιά αμφιβολία δεν μένει περί του τι πρεσβεύουν !!!  Όμως δεν παραλείπουν σε καθημερινό επίπεδο να περνάνε μια δόση ΜΙΣΟΥΣ για να θρέφουν τα κακά ένστικτα των συνανθρώπων μας και φυσικά ένα μίσος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για λογαριασμό της Χρυσής Αυγής !!!
Και αναρωτιέται κανείς : ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ; !!! Και πόσοι πλέον ενέχονται στην ΑΙΣΧΙΣΤΗ αυτή πρακτική ;!!!
Δυστυχώς είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ !!! Από τα προδοτικά κόμματα, τους ληστρικούς εκφραστές τους που για τέσσερις δεκαετίες έχουν καταρημάξει τον τόπο αυτό,  από τους γελοίους εκείνους εκφραστές της «πλατιάς λαϊκής μάζας» τους Κουκουέδες, και εκείνους που ντύθηκαν τον μανδύα του εξουσιαστή με «περγαμηνές» λαϊκών αγώνων στις αποσκευές τους, απλά για το θεαθήναι, αλλά και για τους υποκριτές πολιτικούς που περιφέρονται πότε εδώ και πότε εκεί, πάνω από όλα όμως για εκείνους που θέλουν να λέγονται «δημοσιογράφοι» και διαμορφωτές συνειδήσεων και ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!
ΜΠΡΑΒΟ στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ΜΠΡΑΒΟ στον κ. Ν. Μιχαλολιάκο. ΜΠΡΑΒΟ τους που ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ πως η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ !!!
Όσο για εκείνα τα σκουλήκια της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ της ΔΗΜΑΡ και του ακόμη μια φορά αποδεδειγμένα ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΚΕ να γνωρίζουν πως η ΝΕΜΕΣΙΣ είναι ΕΔΩ, αφού ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ και σύντομα, μα πολύ σύντομα θα ΜΙΛΗΣΕΙ !!!
Να μην παραλείψουμε να δώσουμε επίσης συγχαρητήρια και στον Πάνο Καμμένο και την παράταξή του, που επίσης στάθηκε στο ύψος της περίστασης και απέδειξε ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ πως οι αξίες που πρεσβεύει δεν είναι μόνον στα λόγια !!! ΜΠΡΑΒΟ και στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
http://sxolianews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ