Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ο Nibiru και τα περίεργα φαινόμενα στη Γη ...ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΗΣ ΜΕ ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΣΤΙΣ 21-11-12 ;




Υπάρχει, ή είναι κατασκεύασμα της φαντασίας; Και αν υπάρχει, γιατί δεν τον έχουμε δει ακόμη; Κι αν απλώς δεν τον βλέπουμε, αλλά κάποτε θα τον δούμε,
θα απειλήσει τη Γη ή όχι;...
Τα ερωτήματα γύρω από τον περιβόητο Nibiru –τον πλανήτη των Anunaki, που σύμφωνα με τη Σουμεριακή μυθολογία την οποία μετέφρασε ο Zecharia Sitchin, δημιούργησαν το ανθρώπινο γένος!- παραμένουν αναπάντητα, καθώς η καθ’ ύλην αρμόδια NASA δεν επιβεβαιώνει την ύπαρξή του.
Αόριστα και χωρίς πολλές- πολλές λεπτομέρειες, η αμερικανική υπηρεσία διαστήματος κάνει λόγο για έναν μυστηριώδη σκοτεινό πλανήτη που ονομάζει «Χ», ο οποίος βρίσκεται κρυμμένος πίσω από τη ζώνη των αστεροειδών μεταξύ Δία και Άρη. Από πού ήρθε, ποια είναι η κατεύθυνσή του, πόσο κοντά θα βρεθεί στη Γη και τι θα προκαλέσει το πέρασμά του, δεν μας λέει κανείς!
Εκτός… από κάποιους ανεξάρτητους επιστήμονες που έχουν βαλθεί να μετρούν τροχιές, να μελετούν την ισχύ του μαγνητικού πεδίου αυτού του πλανήτη που είναι πέντε φορές μεγαλύτερος από τη Γη και να υπολογίζουν τι συνέβη 3.600 χρόνια πριν, στο προηγούμενο κοντινό του πέρασμα από τη «γειτονιά» μας.
Μια περίοδο που συμπίπτει τουλάχιστον στον Ελλαδικό χώρο με την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης και τον αφανισμό του Μινωικού πολιτισμού, γύρω στο 1.600 π.Χ.!
Ας δούμε, όμως, τι υποστηρίζουν οι Ρώσοι επιστήμονες ότι μας κρύβει η NASA για την επικείμενη άφιξη του Nibiru ή Πλανήτη Χ στο κοντινότερο προς τη Γη σημείο της τροχιάς του, που υπολογίζεται –σύμπτωση;- γύρω στις… 21 Δεκεμβρίου!
Και κανείς δεν ξέρει αν και ποιο ρόλο θα παίξει μια άλλη πλανητική ευθυγράμμιση που θα συμβεί λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 3 Δεκεμβρίου μία ώρα πριν από την ανατολή του ηλίου!
Πρόκειται για την ουράνια «ταύτιση» του Ερμή, τηςΑφροδίτης και τουΚρόνου με τις πυραμίδες της Γκίζας, κάτι σαν «καθρέφτη τους δηλαδή στον ουρανό ακριβώς από πάνω τους!
Αν όλα αυτά έχουν επιστημονική βάση και δεν αποτελούν απλώς «θεωρίες συνωμοσίας», σενάρια τρόμου με στόχο τον αποπροσανατολισμό της ανθρωπότητας από άλλα πιο σοβαρά ζητήματα ή… ευσεβείς πόθους, τότε αποκτούν αυτομάτως εξήγηση τα όσα περίεργα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη Γη.
Ο πλανήτης μας μοιάζει να «τρελαίνεται» όσο πλησιάζει η ευθυγράμμιση του κέντρου του Ηλιακού μας συστήματος με το κέντρο του γαλαξία –κι άλλη σύμπτωση;- στις… 21 Δεκεμβρίου!
Τουλάχιστον από την αρχή του 2012, έχουν πληθύνει και ενταθεί περισσότερο από ποτέ οι σεισμοί, οι εκρήξεις ηφαιστείων, οι πλημμύρες και οι τυφώνες. Ζώα, ψάρια και πουλιά πεθαίνουν με μυστηριώδη τρόπο ομαδικά…
Οι πάγοι λιώνουν με ταχύτατους ρυθμούς. Ποτάμια και θάλασσες παίρνουν ένα αλλόκοτο κόκκινο χρώμα σαν αίμα.
Ο Ήλιος παίζει περίεργα παιχνίδια και μυστηριώδεις ήχοι και λάμψεις αναστατώνουν ολόκληρες πόλεις, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. «Σημεία της Αποκάλυψης», θα πουν κάποιοι και δεν αποκλείεται να έχουν δίκιο.
Έτσι κι αλλιώς, ασελγούμε επί αιώνες στον πλανήτη που μας φιλοξενεί και είναι φυσικό επακόλουθο κάποια στιγμή να αντιδράσει!
πηγη

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΗΣ ΜΕ ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΣΤΙΣ 21-11-12 ;



Οι επιστήμονες της NASA ανέφεραν ότι ο πλανήτης Νιμπίρου θα συγκρουστεί με τη Γή τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.
Η σύγκρουση του Νιμπίρου με τη Γη μέσα στο 2012 είχε προβλεφθεί καιρό πρίν,αλλά μόλις τώρα οι αστροφυσικοί,οι κοσμολόγοι και οι αστρονόμοι ομόφωνα αποφάσισαν οτι πράγματι η Γή θα συγκρουστεί με τον Νιμπίρου που βρίσκεται λίγο έξω απο τον Πλούτωνα.
Ο Νιμπίρου στην Βαβυλωνιακή αστρονομία μεταφράζεται ως "Το σημείο της μετάβασης" ή "Πλανήτης του Περάσματος".
Οι φυσικές καταστροφές επιταχύνονται με δυναμικό τρόπο και οι αστρονόμοι πιστεύουν οτι προέρχεται απο την συνεχή προσέγγιση του Νιμπίρου πρός τη Γη.

ΑΛΚΙΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ