Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΔευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΣΟΚ:ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ

Μία επιχείρηση με είδη επιβίωσης που εδρεύει στη Florida κατασκευάζει  καταφύγια αξίας 60.000 δολαρίων, τα οποία, σύμφωνα με την επιχείρηση, θα αξιοποιηθούν όταν έρθει μια μεγάλη φυσική καταστροφή.

Φανερά επηρεασμένοι από ταινίες του Χόλιγουντ, όπως το «2012», οι κατασκευαστές των συγκεκριμένων καταφυγίων παρέχουν ένα πολυτελές κατάλυμα για όσους έχουν να δώσουν 60.000 δολάρια για να το αποκτήσουν.

Οι αγοραστές των καταφυγίων, τα οποία βρίσκονται μέσα σε μεταλλικούς σωλήνες, μπορούν να τα τοποθετήσουν 6 μέτρα κάτω από το έδαφος.

Όταν λοιπόν έρθει η καταστροφή του κόσμου, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να χαλαρώσουν με ασφάλεια και άνεση στους σωλήνες τους, οι οποίοι διαθέτουν flat screen τηλεοράσεις και CCTV για να βλέπουν οι κάτοικοι τι γίνεται εκτός του σωλήνα. Πάντως, μεγάλο μειονέκτημα των κατασκευών της Atlas είναι ότι οι σωλήνες δεν διαθέτουν ντουζιέρα.

Οι σωλήνες που έχουν μήκος 10 μέτρα και πλάτος 3 μέτρα έχουν κατασκευαστεί για να είναι πλήρως λειτουργικοί ακόμα και 6 μέτρα κάτω από το έδαφος. Είσοδοι υπάρχουν και από τις δύο μεριές του σωλήνα, ενώ το συγκεκριμένο σχέδιο, σύμφωνα με την επιχείρηση, θα επιτρέπει στους κατοίκους που έχουν και γείτονες, να πηδούν από το ένα καταφύγιο στο άλλο!

thestival.gr 
http://the-seven-sins.blogspot.gr/2012/10/photos_5591.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ