Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Οι «ομογενείς» με τα 600 δις μηνύουν κυβέρνηση & Αδωνι!


1923
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ
του Μάκη Βραχιολίδη
Από ακριβείς πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας, ο δικηγόρος της E.N.D. και του κ. Σώρρα έχει λάβει εντολή και αύριο το πρωί καταθέτει μήνυση και αγωγή σε βάρος του Άδωνι Γεωργιάδη. Αιτία, η ανακοίνωση του κ. Γεωργιάδη ότι τα στοιχεία που του δόθηκαν «είναι πλαστά».
Ο κ. Σώρρας σε αποκλειστικές του δηλώσεις, ανέφερε...
για τον κ. Γεωργιάδη: «Απαράδεκτος ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος χωρίς να έχει κανένα στοιχείο να το ελέγξει, έβγαλε ανακοίνωση ότι τα έγγραφα που του δώσαμε είναι πλαστά. Εφόσον ο κ. Γεωργιάδης έχει όλες τις πραγματογνωμοσύνες ότι τα έγγραφα είναι πλαστά να τα προσκομίσει και να τα δημοσιεύσει».
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι με την αγωγή, ο κ. Σώρρας θα ζητεί το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ, τα δε χρήματα που επιδικασθούν, θα προσφερθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για ανάπηρα παιδιά, σε άπορους και σε οικογένειες των οπίων μέλη έχουν αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αξιόπιστες πληροφορίες, ο δικηγόρος του κ. Σώρρα και της E.N.D. εφόσον ο υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας δεν απαντήσει επίσημα μέχρι και τη Δευτέρα, θα κατατεθεί μήνυση και αγωγή κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομικών για την ζημία που έχει υποστεί ο κ. Σώρρας, από την δέσμευση των κεφαλαίων, ενώ το όποιο ποσό επιδικασθεί θα δοθεί υπέρ των απόρων της χώρας. Οι «ομογενείς» της E.N.D. καλούν την κυβέρνηση «να δώσει επίσημη απάντηση επί των στοιχείων που έχει λάβει και να αφήσει τις βλακείες και τα ψεύδη ότι δεν έχει λάβει ενημέρωση», αναφέρει ο κ. Σώρρας.
Εν τω μεταξύ από χθες έχει ξεκινήσει ένα μπαράζ επίθεσης σε βάρος της οργάνωσης E.N.D. και από το διαδίκτυο, με σωρεία δημοσιευμάτων τα οποία φτάνουν μέχρι του σημείου να διαδώσουν ότι οι εκπρόσωποι της E.N.D. καταζητούνται ως απατεώνες! Προφανώς, η ολομέτωπη επίθεση σε βάρος της E.N.D, εκπορεύεται από κρατικούς ίσως και παρακρατικούς κύκλους, στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν τη χώρα μας εντός Μνημονίων.
Αόριστη οδηγία των ΗΠΑ εκδοθείσα από το Ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία προειδοποιεί για την ύπαρξη απατεώνων οι οποίοι διακινούν πληροφορίες πως διαθέτουν κρατικά αμερικανικά ομόλογα πολλών δισεκατομμυρίων, συνδέθηκε άμεσα από τα τοπικά Μ.Μ.Ε με τους «ομογενείς» της E.N.D. Ο τίτλος που συνοδεύει την είδηση από την iefimerida.gr και αναπαράχθηκε από δεκάδες άλλες ιστοσελίδες, λέγει ότι «το FBI αναζητάει τους «ομογενείς» με τα 600 δις δολάρια»! Ουδόλως όμως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αυτό διότι το FBI και το Ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ δεν εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης ούτε συγκεκριμένη οδηγία για τους «ομογενείς» και πολύ περισσότερο δεν προκύπτει από την ανακοίνωση ότι αναζητεί τον Σώρρα ή τον Λαμπράκη!!!
Αντιθέτως, αναφέρεται γενικώς σε άτομα που διακινούν πληροφορίες ότι διαθέτουν αμερικανικά κρατικά ομόλογα. Για το θέμα, έχει ειδοποιηθεί το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών -το περίφημο FBI- το οποίο έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων. Ποια είναι αυτά τα άτομα όμως, ποιας υπηκοότητας είναι; Παρά το ότι δεν αναφέρεται τίποτε στην ανακοίνωση του Ομοσπονδιακού υπουργείου Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών μία από τις δεκάδες άλλωστε που βγαίνουν καθημερινά στις αχανείς ΗΠΑ ιστοσελίδα αναφέρει ότι «η κινητοποίηση των αμερικανικών αρχών σχετίζεται άμεσα με την εμφάνιση στη χώρα μας των Αρτέμη Σώρρα και Γιώργο Παπαδάκη»!!!
Απίστευτο και όμως αληθινό! Από πού κι ως πού συνδέεται ή «σχετίζεται» αυτή η οδηγία των ΗΠΑ με τους «ομογενείς» της E.N.D. οι οποίοι στις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους δεν διακινούν πληροφορίες αλλά επιδεικνύουν έγγραφα και ντοκουμέντα; Η ιστοσελίδα δεν εξηγεί πώς και γιατί υπάρχει ο συσχετισμός!
Όπως φαίνεται, πρόκειται για είδηση-μαϊμού μια και με ένα απλό «σχετίζεται» επιχειρείται να δοθούν χαρακτηριστικά απατεώνων στους ομογενείς της E.N.D.
Για την περίπτωση αυτή είχαμε αποκλειστικές δηλώσεις τόσο από τον κ. Λαμπράξη (Πρόεδρο της E.N.D.) όσο και από τον επενδυτή κ. Σώρρα.
Λαμπράκης (Πρόεδρος E.N.D.): «Αυτή η οδηγία του Ομοσπονδιακού υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών δεν αφορά εμάς Κατά καιρούς εκδίδονται στις ΗΠΑ δεκάδες τέτοιες ανακοινώσεις. Είδατε καμία ανακοίνωση που να αφορά εμάς; Το υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδος εξέδωσε καμία ανακοίνωση γι' αυτή την οδηγία του Ομοσπονδιακού υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών; Ο καθένας εδώ, μπορεί να γράφει ό,τι θέλει»
Σώρρας: «Το ίδιο site το πρωί είχε δημοσιεύσει ότι μας έχει κάνει μήνυση η Τράπεζα του Τορόντο! Ας τους να λένε. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Η Αμερική είναι συντεταγμένη χώρα με πολύ σεβασμό σε μας. Κι εδώ λοιπόν που έχουμε συντεταγμένη χώρα, με τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, το Υπουργείο Οικονομικών. Το υπουργείο Οικονομικών λέει ότι δεν έχει λάβει κανένα φάκελο από μας, την ώρα που το πρωί στον κ. Παπαδάκη (ΑΝΤΕΝΝΑ) δώσαμε όλο τον φάκελο, τον έχουμε ήδη δώσει και στο υπουργείο οικονομικών. Κύριε Βραχιολίδη, επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, τη Δευτέρα θα δώσουμε γνήσιο αντίγραφο του πρωτοτύπου σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες. Έτσι, αυτή η πλάκα θα σταματήσει.


αναδημοσίευση από :
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-GR

Προσπάθεια γελοιοποιήσεως της E.N.D. από το σάπιο γενοκτονικο σύστημα μέσω προδοτικών ΜΜΕ!


Θα ενθυμήστε που κάναμε λόγο για τα προδοτικά ΜΜΕ ότι δεν αναφέρουν το θέμα της E.N.D. ! 

Τελικά συγκινήθηκαν τα καλοπληρωμένα κοπρόσκυλα των ΜΜΕ από τον τελευταίο δημοσιογράφο έως και τους ιδιοκτήτες
καταχραστές του ελληνικού εθνικού πλούτου. Μετά την συγκέντρωση της E.N.D. την περασμένη Κυριακή στο ξενοδοχείο PRESIDENT, και μετά από την...
προβολή του θέματος στο διαδίκτυο, έντρομο το σύστημα έσπευσε να προβάλει την E.N.D. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ πλέον διότι η αποσιώπηση αυτή μετά από τον μεγάλο ντόρο που έκανε το θέμα στο διαδίκτυο θα έβαζε ψύλλους στα αυτιά των κοιμισμένων νεοελλήνων ότι εδώ κάτι πάει όντως στραβά με την απόκρυψη αυτή από τα ΜΜΕ! Έτσι λοιπόν έσπευσαν και πρόβαλαν την υπόθεση στα ΜΜΕ! Αλλά όχι με σκοπό την ανάδειξη του θέματος και για το καλό της πατρίδος, αλλά για το ακριβώς αντίθετο, δλδ για να γελοιοποιήσουν την E.N.D. στα μάτια των νεοελλήνων. Μάλιστα οι δημοσιογράφοι δεν ήξεραν να ούτε καν να πούνε την λέξη E.N.D. δείχνοντας το πόσο ...ασήμαντη είναι αυτή η E.N.D. δλδ ένα τίποτα! Αυτός είναι ο σκοπός τους. Να χειραγωγήσουν τον ταλαίπωρο θεατή με τέτοιο ανεπαίσθητο τρόπο ώστε να νομίσει ο θεατής ότι είναι η ΔΙΚΗ ΤΟΥ γνώμη και όχι αυτή που του φύτεψαν. Και χρησιμοποιούν τα γελοία τους τρικς, τα γελοία τους κόλπα. ...ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΚΟΡΎΦΩΜΑ, ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ 600δις...ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ..
.
ellinkaichaow.blogspot.gr
 
αναδημοσίευση από : ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ GR.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ