Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Σειρήνες πολέμου θα ακουστούν την Τρίτη με την άφιξη της Μέρκελ


 
Σειρήνες πολέμου θα ακουστούν την Τρίτη με την άφιξη της Μέρκελ

Τυχαίο δε νομίζω! Την Τρίτη που στην χώρα μας καταφθάνει η καγκελάριος της Γερμανίας, θα ηχήσουν οι σειρήνες του πολέμου.

Όπως  φαίνεται και από το επίσημο έγγραφο της Υπηρεσία πολιτικής προστασίας, στις 11 το πρωί της Τρίτης, θα ηχήσουν οι σειρήνες σε  όλη την Επικράτεια. Οι Γερμανοί ξανάρχονται….

Και μπορεί ο Πρωθυπουργός να τόνισε στο μήνυμα του ότι θα υποδεχτούμε την κα Μέρκελ, όπως αρμόζει σε  έναν αρχηγό κράτους μιας μεγάλης δύναμης, φίλιας προ της Ελλάδα, τα συνδικάτα και τα  κόμματα της αντιπολίτευσης- Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή κυρίως, ετοιμάζονται να υποδεχτούν την Γερμανίδα Καγκελάριο ….όπως αρμόζει.


Με καχυποψία αντιμετωπίζει ο γερμανικός Τύπος την απόφαση της Γερμανίδας καγκελαρίου να επισκεφθεί την Αθήνα. Μπορεί το Βερολίνο να υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια συνηθισμένη επίσκεψη, «ωστόσο τίποτα δεν είναι φυσιολογικό όταν η Μέρκελ επισκέπτεται τη δεδομένη χρονική στιγμή την Αθήνα», σημειώνει το Spiegel.


Σύμφωνα μάλιστα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων η Μέρκελ αποφάσισε να επισκεφθεί την Τρίτη το «επίκεντρο της ευρωκρίσης» όπως χαρακτηρίζει την Αθήνα τονίζοντας πως η καγκελάριος θα βρεθεί «στο στόμα του λύκου» λόγω της εικόνας που έχει στην ελληνική κοινή γνώμη.


Βεβαίως όλως τυχαίως οι συναγερμοί θα ηχήσουν την ημέρα άφιξης της κυρίας Μέρκελ. Πάντω ο κόσμος,  το πιο πιθανό είναι να ξεχυθεί στους δρόμους, παρά να κρυφτεί.... 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ