Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Το παραδέχτηκε κι ο Σαμαράς: Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή κι ανεβαίνει!

Το παραδέχτηκε κι ο Σαμαράς: Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή κι ανεβαίνει!
Μέχρι και οι πέτρες -εντός κι εκτός Ελλάδας- ξέρουν πια πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι τρίτη πολιτική δύναμη με διαρκείς αυξητικές τάσεις. 
Αυτό επιβεβαίωσε τρομοκρατημένος κι ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στην Handelsblatt. Συγκεκριμένα δήλωσε:
 "Η δημοκρατία στην Ελλάδα βρίσκεται ενώπιον της ενδεχομένως μεγαλύτερης της πρόκλησης. Πρόκειται για την συνοχή της κοινωνίας μας. Αυτή κινδυνεύει λόγω της αυξανόμενης ανεργίας, όπως ήταν προς το τέλος της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης στην Γερμανία. Η κοινωνία στο σύνολο της κινδυνεύει από τους λαϊκιστές της άκρας Αριστεράς και από κάτι το οποίο δεν υπήρξε στη χώρα μας ποτέ πριν: την άνοδο ενός ακροδεξιού – θα μπορούσε να πει κάνεις, φασιστικού – νεοναζιστικού κόμματος.
Ερ:Πώς γίνεται αισθητός αυτός ο κίνδυνος από τα δεξιά, ο οποίος χρησιμοποιεί ναζιστικά εμβλήματα και αναφέρεται σε προσωπικότητες από την ναζιστική περίοδο στην καθημερινότητα των Ελλήνων;
Απ: Αυτό το φασιστικό κόμμα εμφανίζεται σήμερα στις δημοσκοπήσεις ως η τρίτη μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα, με ανοδική τάση. Μια ηλικιωμένη κυρία μου έλεγε πριν από λίγες ημέρες ότι το κόμμα επιπλέον εμφανίζεται στους ανθρώπους ως φίλος και βοηθός και τους προτείνει να φυλάξει τα χρήματά τους. Δεν παίρνεις τόκους, αλλά οι άνθρωποι, παραταύτα, παίρνουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες και τα δίνουν στους ακτιβιστές αυτού του κόμματος. Οι νεοναζί εμφανίζονται πότε πότε – όπως πρόσφατα σε ένα πανηγύρι – και ως δυνάμεις της τάξης. Ξεσηκώνουν εναντίον παράνομων μεταναστών και συμπεριφέρονται καταστροφικά.  
Αυτή η εξέλιξη με γεμίζει με μεγάλη ανησυχία. "
Μην αγχώνεσαι Αντώνη Σαμαρά! Οσονούπω η Χρυσή Αυγή θα είναι πρώτη πολιτική δύναμη και και δεν θα έχεις πια αντικείμενο ανησυχίας...
 http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ