Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΔευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Hillary Clinton: "Στόχος ο έλεγχος του πληθυσμού"

 Κατά τη διάρκεια παρατηρήσεων που έκανε για την 15η επέτειο της Διεθνούς Διάσκεψης για τον Πληθυσμό και την Ανάπτυξη, η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον ανακοίνωσε την έναρξη ενός νέου προγράμματος που σύμφωνα με την Κλίντον θα γίνει πλέον το επίκεντρο της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής.


Το νέο αυτό πρόγραμμα είναι ... γνωστό ως η Παγκόσμια Πρωτοβουλία για την Υγεία, και αυτό είναι που απίστευτα καλά-χρηματοδοτείται σε μια εποχή που η κυβέρνηση των ΗΠΑ πνίγεται στο χρέος.

Σύμφωνα με την Κλίντον, 63 δισεκατομμύρια δολάρια θα δαπανηθούν από τις ΗΠΑ για την "πρόληψη της εγκυμοσύνης και για τη βελτίωση του «οικογενειακού προγραμματισμού»" με υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο για τα επόμενα έξι χρόνια.

Με άλλα λόγια, το νέο επίκεντρο της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ θα είναι σχετικά με την ευγονική και τον έλεγχο του πληθυσμού.
Mη σας φαίνεται παράξενο λοιπόν το γιατί φορολογούναι τα παιδιά, αφου στόχος είναι η άμεση μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Δεν θα σας αφήνουν να κάνετε παιδιά, θα παιθένετε από γρίππη αφού δεν θα υπάρχει ασφάλιση, και από την κάκιστη διατροφή λόγω μεταλλαγμένων τροφίμων. Σε 10 χρονάκια οι μισοί θα έχουν ..."χαιρετίσει".

Στο μεταξύ θα σας πέρνουν τα σπίτια με "πράσινους" φόρους για το καλό του περιβάλοντος. Όπως και να το κάνουμε η διαβίωση σε ..χαρτόκουτο θα είναι οικολογικότερη.


Παρακολουθείστε και το βίντεο που σας εξηγεί τι εστί Agenda 21 και θα καταλάβετε. Εντωμεταξύ η εκπομπή γυρίστηκε στο Fox News που δεν μπορεί να το πεί κανείς ..ανεξάρτητο.

Σας δείνουμε και δεύτερο βίντεο που τα εξηγεί ξεκούραστα και επιγραμματικά

 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ