Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝΥ, ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ, ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑ 25% ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!



Ευθεία επίθεση προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επέκρινε την τοποθέτηση του κ. Βενιζέλου για την ΑΟΖ, στη συνέντευξή του στο Mega, λέγοντας χαρακτηριστικά "όσα είπε είναι λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου", για να συμπληρώσει "πρέπει να βρεθεί ένας ανακριτής σε αυτή τη χώρα και να πει σε αυτούς τους ανθρώπους, που κάνουν και μαθήματα ηθικής, "σκάσε" όταν ανεβάσουν τον τόνο της φωνής τους".
Από τις βολές του δεν ξέφυγε ούτε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος, για τον οποίο είπε: "η χθεσινή εικόνα με τον κ.Κωσταράκο να μιλάει με ντουντούκα είναι ευτελισμός του στρατεύματος και πρόσθεσε ότι σε λίγο θα τον δούμε με μούσια και κοτσίδα. Τι να περιμένεις όμως από έναν αρχηγό που αντί να καταστρώνει σχέδια είναι όλη μέρα στο tablet και γράφει μηνύματα στο twitter".
Σειρά πήρε ο Νίκος Δένδιας τον οποίον αποκάλεσε ανεκδιήγητο Υπουργό ΠΡΟΠΟ, προτείνοντας και το απίστευτο «οι εργαζόμενοι αντί για το Υπουργείο Άμυνας θα έπρεπε να εισβάλλουν στη Βουλή», όμως όπως είπε «στη Βουλή δεν μπορούν να μπουν γιατί τη φυλάσσουν 100 διμοιρίες».Λίγο πριν κατέβει από το βήμα επιτέθηκε και κατά του Γιώργου Παπανδρέου τον οποίο χαρακτήρισε ανεκδιήγητο Πρωθυπουργό και Έλληνα μόνο κατά 25%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ