Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΓΑΛΛΙΑ: «Τι είδε ο Ρώσος;» Συγκλονιστικό ρεπορτάζ ρώσικου καναλιού για την τριτοκοσμική Γαλλία (video)



Φέτος, τον Οκτώβριο μία ομάδα του μεγάλου κρατικού ρώσικου καναλιού Rossiya 1’ επισκέφθηκε την Γαλλία για να κάνει ένα ρεπορτάζ.
Επέλεξαν να επισκεφτούν το Barbès (Παρίσι) και το Saint-Ouen. Παράνομοι μικροπωλητές, Ρομά ζητιάνοι, προσευχόμενοι μουσουλμάνοι και έμποροι ναρκωτικών συνέθεταν την καθημερινή εικόνα στους δρόμους. Το συμπέρασμά τους; Η χώρα έχει δεχθεί εισβολή και έχει παραδοθεί στον τριτοκοσμικό αλλοδαπό πληθυσμό.
Δείτε το βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους και παρακάτω η μετάφραση / από ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ:


Είμαστε στο Παρίσι, στη συνοικία, Barbès, λίγα μόλις λεπτά από την περίφημη Μονμάρτρη. Το να βρεις έναν Ευρωπαίο εδώ είναι σχεδόν μια αδύνατη αποστολή. Σε γενικές γραμμές, η πλειοψηφία των μεταναστών της Ευρώπης ζει στη Γαλλία. (ΚΟ: Δεν έχει έρθει στο Elladistan ο Ρώσος!). Λέγεται ότι η Ρωσία ακολουθεί την ίδια πορεία.

Ορισμένοι δρόμοι του Παρισιού ήδη θυμίζουν ανατολίτικο παζάρι. Καθισμένοι στο έδαφος, πωλούν γλυκά, πλαστά ελβετικά ρολόγια και κινέζικα εργαλεία. Μερικές φορές, η αστυνομία κάνει επιδρομή. Μερικοί από αυτούς θα συλληφθούν, άλλοι καταφέρνουν να διαφύγουν. Ο χωροφύλακας φωνάζει, το καραβάνι προχωράει.
Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970, λόγω της ταχείας ανάπτυξης της, η γαλλική οικονομία είχε ανάγκη από φτηνό εργατικό δυναμικό. Η V République άνοιξε τα σύνορά της για τους μετανάστες που προέρχονταν από τις παλαιές της αποικίες, και στη συνέχεια, για τις οικογένειές τους. Έψαχναν για εργασία και μια καλύτερη ζωή. Τώρα, η Ευρώπη βρίσκεται σε κρίση, και δεν υπάρχει πλέον δουλειά για τον γηγενή Γάλλο. Το προάστια του Παρισιού, με την κοινωνική στέγαση ου προσφέρει το κράτος), έχουν μετατραπεί σε γκέτο εγκληματικότητας, όπου ακόμη και η αστυνομία δεν τολμά να μπει. Οι έμποροι έχουν φούρνους μικροκυμάτων στις στέγες και κρεβάτια, που τα ρίχνουν πάνω στις αστυνομικές δυνάμεις. Βάζουν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων για να προσελκύσουν τους πυροσβέστες και τότε τους επιτίθενται.
Ο Olivier Dekrock μας δείχνει το Saint-Ouen και το Saint-Denis. Εδώ, τα πάντα ελέγχονται από τους ‘choufs’, αυτών που προσέχουν την περιοχή για λογαριασμό των εμπόρων ναρκωτικών. Εδώ ένας πλησιάζει και χτυπά τον καμεραμάν στο πρόσωπο. - Ας φύγουμε καλύτερα!

Ο Olivier μας συμβουλεύει να φύγουμε από αυτή τη συνοικία. Ένας ‘σουφ θα μπορούσε να πυροβολήσει χωρίς προειδοποίηση. Πέρυσι, αρκετοί τέτοιοι «φύλακες» σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών στο Saint-Quentin. Θάφτηκαν σαν «ήρωες», μπλοκάροντας τους δρόμους της πόλης. 
Στην αραβική συνοικία, είναι καλύτερα να μην πάμε με βιντεοκάμερα. Πάμε εκεί με μια κρυφή κάμερα, κάτι που είναι ασφαλέστερο.

Εδώ βλέπουμε ένα έμπορο ναρκωτικών, που είναι απασχολημένος κλείνοντας τις δουλειές του, πουλώντας ένα πακέτο ηρωίνης σε έναν πελάτη. Αυτός ο έμπορος έχει εντοπίσει κάποιους αστυνομικούς μέσα στο πλήθος, έτσι παίρνει τον πελάτη για τα περαιτέρω μέσα στη συνοικία. Αν ο πελάτης δεν είναι από αυτήν την περιοχή, θα μπορούσε να γίνει θύμα ληστείας. - Περίμενε εκεί για μένα! –
Νάτος πίσω με τα εμπορεύματά του. Ο Dmitri de Kochko αγόρασε ένα σπίτι στο Saint-Ouen, πριν από 20 χρόνια. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η πόλη έχει πάψει να θυμίζει την παλιά καλή Γαλλία. 
Στις σχολικές καντίνες, συχνά δεν σερβίρεται πλέον χοιρινό. Μερικές φορές, ακόμη ασκείται πίεση στα παιδιά, τα οποία δεν είναι κατ ανάγκη μουσουλμάνοι, να μην τρώνε χοιρινό κρέας. Σε ορισμένες πόλεις, υπάρχουν ειδικές ώρες στα κολυμβητήρια για τις (μουσουλμάνες) γυναίκες, και αύριο, θα είναι ίσως η σειρά των λεωφορείων, όπου οι άνδρες και οι γυναίκες θα πρέπει να διαχωριστούν.
Σε όλη τη πόλη, μόνο ένα κρεοπωλείο παραμένει όπου μπορείτε να αγοράσετε κρέας που δεν είναι halal. Ο χασάπης πρόσφατα έγινε στόχος διάρρηξης και ξυλοδαρμού από μετανάστες. Αλλά στη συνέντευξη, είναι πολύ ανεκτικός. Υπήρχαν 7 γαλλικά, συγνώμην «παραδοσιακά», κρεοπωλεία, γιατί αν πω «γαλλικά», η δήμαρχός μας δεν θα το επιτρέψει, απλά θα με σκοτώσει!
Η Marine Le Pen είναι η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου, ενός κόμματος που χαρακτηρίζεται ως «ρατσιστικό» και «φασιστικό». Αλλά στις τελευταίες προεδρικές εκλογές, σχεδόν το 20% του γαλλικού λαού ψήφισε τόσο την ίδια όσο και κατά της μετανάστευσης.
Η μετανάστευση έγινε επιθυμητή, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να πέσουν κάτω οι μισθοί. Σήμερα, χωρίς αμφιβολία, η μετανάστευση είναι ένα βαρύ φορτίο για τη γαλλική οικονομία. Και, φυσικά, είναι μια άμεση απειλή κατά της γαλλικής ταυτότητας. Όπως δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκάθαρα, το 1995: «Σε 20 χρόνια, η Γαλλία θα είναι μια αποικία των παλιών αποικιών της».
Όπως τονίζει η Marine Le Pen, 12 εκατομμύρια μετανάστες έχουν φτάσει στη Γαλλία, κάτι που αντιστοιχεί στο ένα τέταρτο του πληθυσμού της χώρας. Η Marine Le Pen δεν απαιτεί «απελάσεις». – Είναι ελάχιστο το κέρδος για να σωθεί ένα σκάφος, εάν υπάρχει μια τρύπα στο σκάφος, πάνω απ’ όλα θα πρέπει να μπλοκάρουμε τη ροή του νερού και να επισκευάσουμε το πλοίο. Στη συνέχεια, θα πρέπει να φύγουμε από τη ζώνη Σένγκεν.
Ήμουν 13 όταν με ανάγκασαν να παντρευτώ έναν άνδρα ηλικίας 40 ετών, και αυτό για να επιτραπεί στον αδελφό μου να νομιμοποιηθεί στην Ευρώπη. –
Η Diarity Ba, έφυγε από τη Γουινέα για να πάει στην Ολλανδία. Από εκεί, ο σύζυγός της την πήρε στο Παρίσι, και προσπάθησαν να κάνουν παιδιά. Στη Γαλλία, υπάρχουν γενναιόδωρα επιδόματα από το κράτος για όσους κάνουν παιδιά. - Έμεινα έγκυος δύο φορές, αλλά δεν μπόρεσα να γεννήσω, επειδή ο σύζυγός μου με χτυπούσε ασταμάτητα.
Η Γαλλία συγκλονίζεται από τις συνήθειες και τα έθιμα που οι μετανάστες φέρνουν μαζί τους. - Ορισμένοι μουσουλμάνοι εφαρμόζουν την βάρβαρη πρακτική της κλειτοριδεκτομής.
Οι συνοικίες που κυριαρχούν οι μετανάστες είναι επίσης τα άντρα του ριζοσπαστικού ισλαμισμού. Η Sharazad είναι αστυνομικός και εργάζεται στην υπηρεσία καταπολέμησης της τρομοκρατίας. Λίγα χρόνια πριν, έφυγε από το Πακιστάν για να έρθει στη Γαλλία. - Φέρνουν εδώ τις συνήθειες και τα έθιμά τους και προσπαθούν να τα επιβάλλουν σε εμάς. Απλά δεν θέλουν να ενταχθούν.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ