Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Μας υβρίζει η σιωνιστοκινούμενη ΑΧΕΠΑ. Τιμή μας και καμάρι μας!

Μας υβρίζει η σιωνιστοκινούμενη ΑΧΕΠΑ. Τιμή μας και καμάρι μας!

Ανακοίνωση κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, εξέδωσε και η γνωστή ΑΧΕΠΑ («Αμερικανική Ελληνική Εκπαιδευτική Προοδευτική Ένωση»), η οποία την προηγούμενη εβδομάδα, στην Αστόρια της Νέας Υόρκης συνδιοργάνωσε συγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγής με αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις, ραβίνους κ.λπ. 
 Ιδού:
«Η ΑΧΕΠΑ  η οποία ιδρύθηκε πριν από 90 χρόνια στις ΗΠΑ για να προστατεύσει τους Έλληνες μετανάστες από το ρατσισμό και τις διακρίσεις που γίνονταν σε βάρος τους, ανησυχεί ιδιαιτέρως για την άνοδο του εθνικιστικού εξτρεμισμού στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις αναφορές των ελληνικών μέσων ενημέρωσης τους τελευταίους μήνες. Η άνοδος του εξτρεμισμού έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον της ειδικής συντονίστριας των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ναβί Πιλάι, η οποία εξέφρασε την ανησυχία της για τις βίαιες ξενοφοβικές επιθέσεις που δέχονται μετανάστες, πρόσφυγες και άτομα που αναζητούν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα. Ο φασισμός δεν έχει καμία θέση στις ΗΠΑ, των οποίων οι πολίτες, ανάμεσά τους πολλοί Έλληνες και μέλη της ΑΧΕΠΑ πολέμησαν και θυσίασαν την ζωή τους για την ήττα των ναζιστικών στρατευμάτων που είχαν καταλάβει την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο εξτρεμισμός και οι ακραίες συμπεριφορές δεν αποτελούν λύση. Δεν είναι αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα σε αυτή τη στιγμή, όταν μάλιστα ζητά την βοήθεια της διεθνούς κοινότητας και όταν η κοινωνία πρέπει να είναι ενωμένη για να αντιμετωπίσει ίσως τις χειρότερες προκλήσεις στην σύγχρονη ιστορία της».
 Η ΑΧΕΠΑ, λοιπόν. 
Η οποία ΑΧΕΠΑ δεν έβγαλε άχνα όταν συνελήφθη ο Σταύρος Λάλας, για «κατασκοπεία» υπέρ της Ελλάδος. Αλλά έσπευσε να καταδικάσει αμέσως τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, όταν το 2011 στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega" αποκάλυψε πως διεθνείς σιωνιστές τραπεζίτες-τοκογλύφοι δημιούργησαν την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας το πραγματικό πρόσωπο αυτών που τη διοικούν:
«Καταδικάζουμε έντονα τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο μητροπολίτης Πειραιώς, κ. Σεραφείμ, τις οποίες θεωρούμε απαράδεκτες, αβάσιμες, φανατικές και στερούμενες κάθε αξίας που θα επέτρεπε την συμμετοχή τους σε δημόσιο διάλογο. Επιπλέον, οι δηλώσεις αυτές είναι ανεύθυνες επειδή προήλθαν από παράγοντα με τόσο υψηλό αξίωμα στην Ιεραρχία της Εκκλησίας. Σε σχετική ημερίδα που διοργάνωσε η ΑΧΕΠΑ στην Ουάσιγκτον, τον περασμένο Οκτώβριο, είχαν επισημανθεί οι σημαντικοί δεσμοί ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ισραήλ και είχε αναγνωριστεί η ανεκτίμητη παρουσία της εβραϊκής κοινότητας στην Ελλάδα διαμέσου των αιώνων».
Τα συμπεράσματα δικά σας!
(ΥΓ): Κάποτε, οι αριστεροί (Ελευθεροτυπίες κ.λπ.) κατηγορούσαν τους διοικούντες την ΑΧΕΠΑ, ότι όχι μόνο δεν πιέζουν τις αμερικανικές κυβερνήσεις υπέρ των ελληνικών συμφερόντων, αλλά αντίθετα πιέζουν τις ελληνικές κυβερνήσεις υπέρ των αμερικανικών συμφερόντων! Τώρα, οι ίδιοι κύκλοι χαιρετίζουν την παρέμβαση της ΑΧΕΠΑ κατά της Χρυσής Αυγής. Ο αμερικανοκομμουνισμός στις δόξες του!
Αντίοχος
 http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ