Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:«Η 17Νοέμβρη είχε προβλέψει την πτώχευση της χώρας»


17 noemvriΣύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Μπότσαρη στο "Εκ-κεντρικό" δελτίο του ΑΡΤ ΤV, κάποιοι είχαν προβλέψει με ακρίβεια την κατάσταση της χώρας μας, τις λίστες, τους φοροφυγάδες, τις κομπίνες, τους μεγαλοαπατεώνες, τα κατοχικά δάνεια που αρνείται να καταβάλει η Γερμανία, το τέταρτο Ράιχ με τις οικονομικές απαιτήσεις κτλ. Μάλιστα  μιλούσαν για πλήρη υποταγή και πλήρη εξάρτηση στις δυτικές τράπεζες και πτώση 50% του βιοτικού επιπέδου...
Άρα γνωρίζανε καλά τι επρόκειτο να συμβεί στην Ελλάδα. Γιατί κάποιοι τα γράφανε από το 1970! Ποιοι ήταν οι προφήτες; Η απάντηση σοκάρει αλλά είναι πραγματικό γεγονός:  "Η 17 Νοέμβρη"...Ναι καλά ακούσατε η τρομοκρατική οργάνωση με τις προκηρύξεις τους, είχανε προβλέψει όλα αυτά που βιώνουμε σήμερα, αφού όλα είναι γραμμένα και τα αναφέρουν από τότε με κάθε λεπτομέρεια. 
Το "Εκ-κεντρικό" δελτίο παρουσίασε πάρα πολλές προκηρύξεις από το 1970 μέχρι το 1990 που μιλούσαν με λεπτομέρεια για όλα αυτά που έχουν λάβει χώρα σήμερα με τα μνημόνια και την εξαθλίωση του Έλληνα. 
Αυτές οι προκηρύξεις επί Μητσοτάκη είχαν απαγορευτεί να δημοσιευτούν και πήγανε φυλακή 7 δημοσιογράφοι ανάμεσά τους και ο Σπ.Καρατζαφέρης, γιατί δεν υπακούσανε στην απαγόρευση αυτή του τύπου. Οι 6 "παππούδες" της 17Νοέμβρη ξέρανε καλά λοιπόν τί γράφανε. Και αυτοί δεν είναι ούτε ο Ξηρός, ούτε ο Κουφοντίνας... 
Δειτε την εκπομπή με το συγκεκριμένο θέμα 
 http://spirospero.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ