Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Η Ελβετία ετοιμάζει στρατό για να αντιμετωπίσει «εισβολείς» αν διαλυθεί η Ευρωζώνη

http://www.20min.ch/dyim/d63184/B.M600,1000/images/content/1/5/7/15754025/10/topelement.jpgΕλβετικός στρατός. Ίσως ακούγεται περίεργο αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες η Ελβετία ετοιμάζει στρατό τον οποίον θέλει να έχει μάλιστα και σε επιχειρησιακή ετοιμότητα σε περίπτωση που διασπαστεί η Ευρωζώνη.
Μάλιστα φαίνεται πως πραγματοποιήθηκε και άσκηση με την κωδική ονομασία «Stabilo Due». 
Στόχος σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες είναι σε περίπτωση που η οικονομική κοινότητα καταρρεύσει η Ελβετία να μπορεί να προστατεύσει τα σύνορά της.
Η ελβετική εφημερίδα Der Sonntag έγραψε ότι η άσκηση επικεντρώθηκε σε  χάρτη επικινδυνότητας του 2010 και περιλάμβανε την ενημέρωση του στρατιωτικού προσωπικού όσον αφορά στην απειλή εσωτερικής αναταραχής μεταξύ αντιμαχόμενων παρατάξεων, καθώς και την πιθανότητα εισόδου μεταναστών από Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και Πορτογαλία.
Την είδηση αναπαρήγαγε και το τηλεοπτικό δίκτυο CNBC γεγονός που προκάλεσε την επίσημη απάντηση του υπουργείου Άμυνας της Ελβετίας. Μια δήλωση που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, καθώς η ελβετική κυβέρνηση δηλώνει ότι «δεν αποκλείει την πιθανότητα να υποχρεωθεί να αναπτύξει στρατεύματα στα επόμενα χρόνια»..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ