Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: "Σκοτεινή" διαμαρτυρία για τον αφανισμό των μικρομεσαίων επιχειρηματιών


Σκοτεινοί θα είναι οι εμπορικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης μετά τις 9 το βράδυ, από την ερχόμενη Τετάρτη μέχρι και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου

αν οι έμποροι της πόλης ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου (ΕΣΘ) να σβήσουν τα φώτα των καταστημάτων τους κατά τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας «για τον αφανισμό της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, ο ΕΣΘ καλεί τα μέλη του να κρατήσουν τα καταστήματά τους κλειστά στις 18 Οκτωβρίου, αντιδρώντας «στην επιβολή νέων κεφαλικών και αναδρομικών φόρων», στην κατάργηση του αφορολόγητου των εμπόρων, στο παραεμπόριο και στη γεωγραφική απελευθέρωση του υπαίθριου εμπορίου, καθώς και «στην ''άλωση'' της αγοράς από τις πολυεθνικές και στο ''στέγνωμα'' της αγοράς από τις ελληνικές τράπεζες».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ