Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Απάντηση στους άθλιους προπαγανδιστές των ξεπουλημένω ΜΜΕ από την Χ.Α

 Σε μείζον θέμα έχουν αναδείξει τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και οι άθλιοι προπαγανδιστές τον δήθεν "ναζιστικό" χαιρετισμό του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου κατά την ομιλία του στην Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας. Τα γνωστά φερέφωνα για ακόμη μία φορά έκοψαν κι έραψαν κατά το δοκούν τις δηλώσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, θέλοντας να....
δημιουργήσουν εντυπώσεις και προκαλώντας τις αντιδράσεις σύσσωμου του σάπιου πολιτικού κατεστημένου.
 Παραθέτουμε το πλήρες επίμαχο απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής: "Το είπαμε με όλους τους τόνους και το επαναλαμβάνουμε, είμαστε Έλληνες Εθνικιστές, ας μας λένε όπως θέλουν, δεν  μας ενδιαφέρει! 
Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως δεν διαθέτουμε δηλώσεις μετανοίας, δεν κατανοούμε γιατί πάντα για αυτές τις Σημαίες αγωνιζόμασταν, για Ελλάδα, Πατρίδα, Τιμή, Πίστη για τίποτε άλλο!
 Κανένας Χρυσαυγίτης, καμία Χρυσαυγίτισσα δεν περιέχεται στις λίστες της ντροπής, στις λίστες των απατεώνων, δεν περιέχεται στα σκάνδαλα τους, δεν έχει καμία σχέση με αυτά που γίνονται εις βάρος του Έθνους! Ναι, το είπα και το σχολίασαν, στην ομιλία την οποία έκανα στους συναγωνιστές μου της Χρυσής Αυγής, στην Κ.Ο., στην αίθουσα της Γερουσίας, ότι μας είπανε ναζί μία, δύο, δέκα... Δεν μας είπαν όμως κλέφτες. 
Αυτά τα χέρια, μπορεί καμιά φορά να χαιρετάνε έτσι, αλλά είναι καθαρά χέρια, δεν είναι βρώμικα, δεν έχουν κλέψει..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ