Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

To ΠΑΣΟΚ απέθανε ζήτω ο Σκανδαλίδης

  Ο Σαμαράς πάει για νεα Ένωση Κέντρου
Ο Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ Χρ.Βερναρδάκης με την εταιρία του VPRC, διακήρυξαν δια της εφημερίδας «ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ», ότι ο κ. Βενιζέλος απέθανε πολιτικά, αφού έπεσε πολύ χαμηλά στην εκτίμηση της VPRC, μετά την «λίστα Λαγκάρντ», και έχει «εκλογική επιρροή» μόλις 5,5%. και τώρα όλοι στοιχηματίζουν Κώστα Σκανδαλίδη που τον στηρίζει ο αριστερός Παναγιωτακόπουλος.
Για τον  ΑΧΕL Χαβαναγκίλα, για τον οποίο μάχονται η Συναγωγή και η Πρεσβεία, τα πράγματα πάνε καλά, αφου τον εκτιμούν στο  με 30,5%.
Ο Αντωνάκης δεύτερος με 27%, για αυτό του λένε να κάνει νέο κόμμα, με τα υπόλοιπα του ΠΑΣΟΚ και τα ρετάλια του ΛΑΟΣ, κάτι σαν νεα Ένωση Κέντρου. 

Ο Σοβαρός κ, Κουρέλης του ΚΙΣ/ΚΟΥΒΕΛΙΣΤΑΝ, πάντα ψηλά με 5,5% .
Οι ΑΝΕΛ, με 7%, το ΚΚΕ με 6,5% , το Τζιμεριστάν 1%, όπως και οι Οικολόγοι και ο ΛΑΟΣ με 0,5%, πολύ μακράν από την ανάκαμψη.
Η Χρυσή Αυγή στην Τρίτη θέση με 12-14% περίπου , αλλά με ανοδική τάση. 

 http://deltio11.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ