Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠαρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

"Όποιος λέει ότι είναι Έλληνας είναι φασίστας ειδωλολάτρης"!! Τάδε έφη Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ.!!!Επίτιμη διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ....Μάθε παιδί μου γράμματα....ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ....


Επίτιμη διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών αναγορεύθηκε η Καθηγήτρια Βυζαντινής Ιστορίας, Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη μεγάλη αίθουσα των Προπυλαίων.
Ας θυμηθούμε την διδάκτωρ με πόση αγάπη και αφοσίωση μιλά για την Ελλάδα και τους Έλληνες...


Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ: Ψαροκόκαλα  θα βρουν στην Αμφίπολη
 Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ :350.000 Πόντιοι καταστράφηκαν  και όχι σφαγιάσθηκαν ή εξοντώθηκαν.....
Αρβελέρ: "Όποιος λέει ότι είναι Έλληνας είναι φασίστας ειδωλολάτρης"!!
 Αρβελέρ είμαστε ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ κλπ δλδ είμαστε Ρωμιοί ΡΟΜΑΝΟΙ...
Αρβελέρ: Όταν μου λένε ότι υπάρχει οικονομική κρίση γελάω!
Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ : Οι φερομένοι ως Μακεδόνες βασιλείς, στ᾿ ἀλήθεια ήταν αρμενικής καταγωγής.

Ας δούμε τι λέει η SIMONE LE BARON: "Η ΑΡΒΕΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ"!

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της κ. Αρβελέρ ότι "δεν υπήρξε γενοκτονία Ποντίων", η εκπληκτική Simone Le Baron που μας κάνει  να την αγαπάμε όλο και περισσότερο, έκανε την παρακάτω δήλωση-καταπέλτη για την κα Αρβελερ:
Η αποβλάκωση των λαών ξεκίνησε στη δύση πριν από 40 χρόνια άρα στη Γαλλία με το Ζισκάρ πρώτος. Τελείωσα το 1970 το λύκειο (τότε είχαμε 7 χρόνια λύκειο αν είχαμε κλίση για τα γράμματα, οι άλλοι πηγαίνανε στο γυμνάσιο): το τελευταίο χρόνο είχαμε για το baccalauréat ως σπουδαιότερο μάθημα, με 6 ώρες την εβδομάδα, φιλοσοφία. Μπορούσαμε επίσης να διαλέξουμε αρχαία ελληνικά εγώ έκανα 7 χρόνια λατινικά. 

Από το 1974 και πέρα η Σορβόνη και το γαλλικό ινστιτούτο της Αθήνας έγιναν όργανα της γαλλικής κομματοκρατίας. Έβαλαν την Αρβελέρ στη Σορβόνη γιατί είναι Εβραία ανθελληνίδα. Τότε ξεκίνησε το σχέδιο εθνοκτονίας της Ελλάδος με πράκτορες ανθέλληνες Έλληνες ή μη. 
η διανοούμενη SIMONE LE BARON είναι μια άγνωστη για τους Έλληνες....

5 σχόλια:

 1. akoy arveler,oloi oi evraioi file moy exoyn kati onomata les kai ekfoneis onoma therioy,antipathhtikh ypoxthonia ratsa,kthnh toy giaxfe,oyst sta tartara tomaria ekei poy anhkete.skotadistika onta,makria...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έχεις απόλυτο δίκιο. Γιατί είναι όντως υποχθόνιοι τού κερατά. Πρόκειται γιά ερπετομούρηκα όντα πού μισούν τούς καθαρούς ανθρώπους, τούς Έλληνες . Καταχθόνια πράγματα προερχόμενα από τά Τάρταρα , εκεί πού πρόκειται νά γυρίσουν διά παντός όταν φθάσει η στιγμή τού οριστικού τους τέλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 3. Μόνο γέλιο! Ίδια στρατηγική (τακτικές) όπως στα χρόνια του Βυζαντίου, όταν πήγαν να σβήσουν κάθετί Ελληνικό!
  Για τους Έλληνες να μην χαθεί η γνώση και να έχουμε επιχειρήματα...

  "Αφ' ης εποχής ο Ρωμαίος ύπατος Μούμιος κατέστρεψε την Κόρινθον και απεκατέστησε όλην την Ελλάδαν ρωμαϊκήν επαρχίαν, έσβησε το όνομα Έλλην και εξηλείφθη από τους καταλόγους όλων των εθνών του κοσμού, ώστε και αφού εβασίλευσεν εις την Κωνσταντινούπολιν ο Μέγας Κωνσταντίνος και οι διάδοχοι αυτού μέχρι του τελευταίου του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, μας ονόμαζαν όλα τα έθνη του κόσμου Γραικούς και Ρωμαίου, καθ΄οτι οι αυτοκράτορες Ρωμαίων χριστιανοί ωνομάζοντο αυτοκράτορες Ρωμαίων και ουδέποτε Ελλήνων. Ως και αυτοί οι κατακτηταί και τύραννοι μας Τούρκοι, μας ονόμαζον Ρωμαίους"
  (Καν. Δεληγιάννης, οπ. παρ., σ.224)

  Δεν υπήρχε αυτό που λέμε σήμερα "εθνική συνείδηση". Υπήρχε ένας άκρατος τοπικισμός. Οι Μοιραϊτες ήσαν απλώς Μοραϊτες, ούτε καν Πελοποννήσιοι, οι Ρουμελιώτες, Ρουμελιώτες, οι Νησιώτες, Νησιώτες κ.ο.κ και ο ένας υπέβλεπε και ανταγωνιζόταν τον άλλον. Και πως θα μπορούσε να γίνει να διαφορετικά, όταν οι Έλληνες και η Ελλάδα είχαν "πεθάνει" πριν από 1675 χρόνια;
  Και την ασήκωτη ταφόπετρα την είχαν βάλλει ο Άγιος -και Μέγας- Κωνσταντίνος, ο (άλλος) Μέγας Θεοδόσιος και ο Ιουστινιανός, οι οποίοι -κυρίως οι δυο τελευταίοι- είχαν με νόμο απαγορεύσει το όνομα 'Ελλην με την ποινή του θανάτου, την εξορία, τον αποκλεισμό των παιδιών από την κληρονομιά του πατέρα τους, τη δήμευση της περιουσίας τους,την αδυναμία απόκτησης ακίνητης περιουσίας και άλλα τέτοια ψυχωφελή και ωφέλιμα,στο όνομα της εδραίωσης δια πυρός και σιδήρου, του χριστιανισμού.
  Βλέπετε η φιλοσοφία, ο τρόπος ζωής και η κοσμοαντίληψη των αρχαίων Ελλήνων ερχόταν σε ευθεία αντίθεση, με τα δόγματα της νεοεμφανισθείσης θρησκείας της ύστερης ρωμαϊκής εποχής.
  1700 χρόνια λοιπόν ήσαν αρκετά για την απόλυτη πλύση του εγκεφάλου και της συνείδησης των αγραμμάτων και απαίδευτων, υπόδουλων μαζών, για να μην πληροφορηθούν ποτέ, να μην ακούσουν ποτέ και από κανέναν, ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ.
  ΧΙΛΙΑ ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ήταν αρκετά, αρχικά με την απειλή της κεφαλικής ποινής και φυλάκισης, και αργότερα με την κατάλληλη κατήχηση, συνεπικουρούμενη - καρότο και μαστίγιο μαζί- και με το λίαν δραστικό, προληπτικό, κατασταλτικό,αναμορφωτικό και παιδαγωγικό μέτρο του αφορισμού -ο εκκλησιαστικός τρομονόμος της εποχής εκείνης, ώστε να ξεχαστούν σύντομα, όλα μα όλα, τα κλέη των προγόνων, και το νησί του Πέλοπα, η Πελοπόννησος, να γίνει Μωρέας, Μοριάς... Μουριά και η Στερεά Ελλάδα Ρούμελη και οι Έλληνες Ρωμιοί και Γραικοί και το χειρότερο Γραικύλοι.
  Το παράδειγμα γι' αυτόν τον αφελληνισμό το είχαν δώσει οι κεφαλές της Εκκλησίας, συνεχίζοντας την πολιτική των Ρωμαίων χριστιανών αυτοκρατόρων με τα ίδια μέσα του πυρός, του σιδήρου και του αφορισμού.

  Από το βιβλίο του Θεόδωρου Δημοσθένη Παναγόπουλο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. συμφωνώ καί επαυξάνω...τό έχω πεί, από τό 146μ.Χ δέν είμαστε ελεύθεροι..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ή εβραια αρβελερ θέλει να παίζετε Σαίξπηρ στους Δελφούς γιατί την ελληνική αρχαία τραγωδία την ξέρουν λέει.ο ανωμαλος αγγλος στους Δελφούς! Κάνεις δεν λέει τίποτα! Μας προωθούν τα gay pride από το Ισραήλ γίνανε όλοι ντιντιδες κ σε 30 περίπου χρόνια όλοι μουσουλμανοι με τους νεαρούς πρόσφυγες που μας φέρνουν που αυτοί θα έπρεπε να πολεμούν στην χώρα τους! Αλλά μάλλον πολεμούν οι γυναίκες τούς εκεί για αυτό δεν έρχονται τέτοιες!! Γιουχουυ σαλομ Σαλομ παιδιά.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ