Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Σπάει το άδυτο της ΤτΕ ...Ένα βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες των πολιτών


Σπάει το άδυτο της ΤτΕΈνα βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες των πολιτών αποκάλυψε χθες από το βήμα της βουλής, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. Πίσω από την αιφνίδια μόδα των «Bad Banks» κρύβεται ίσως το μεγαλύτερο μυστικό και συγκάλυψης σκανδαλωδών δανειοδοτήσεων που ισοδυναμούν πλέον με κατάχρηση δημοσίου χρήματος, αφού τα σπασμένα καλείται να πληρώσει ο Ελληνικός λαός. Αυτό εξηγεί και την αδιαφάνεια με την οποία γίνονται τα σπασίματα – εξπρές συγκεκριμένων τραπεζών και την σπουδή να προχωρήσουν άρον – άρον οι διαδικασίες.  Ο Πάνος Καμμένος  στοχοποίησε συγκεκριμένα τον διοικητή της ΤτΕ, Γιώργο Προβόπουλο, κατευθύνοντας την δικαιοσύνη να ψάξει για το τι γινόταν στην Proton στην προ Λαυρεντιάδη εποχή, όταν υπεύθυνος -ως ελεγκτική αρχή- ήταν ο ισχυρός άνδρας του τραπεζικού συστήματος.
Αυτό έρχεται ως απόλυτη επιβεβαίωση της αποκάλυψης του Newsbomb για θαλασσοδάνεια που δίνονταν από μεγάλη κρατική τράπεζα σε επιχειρηματία που διατηρούσε στενή συνεργασία με συγγενικό πρόσωπο του τ. πρωθυπουργού. Αυτά τα δάνεια στην συνέχεια, με την ανοχή όλων των ελεγκτικών μηχανισμών, έφευγαν στο εξωτερικό με το πρόσχημα εξαγοράς εταιρειών, συμφερόντων του ίδιου του επιχειρηματία!
Στην συνέχεια τα δάνεια αυτά κατευθύνονται ολοταχώς προς την «Bad Bank» με σκοπό να «κουκουλωθούν»  και να γλιτώσουν οι υπεύθυνοι. Η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων και οι εξελίξεις αναμένονται συνταρακτικές.
Είναι πάντως άξιον απορίας, πως η Τρόικα επ’ ονόματι της οποίας γίνεται η διαδικασία «σπασίματος»  των «προβληματικών»  τραπεζών, δεν έχει πάρει είδηση τι ακριβώς συμβαίνει. Εδώ έρχονται να προστεθούν και οι σοβαρότατες  καταγγελίες του Μιχάλη Καρχιμάκη, που κατηγορεί τον Γ.  Προβόπουλο ότι τοποθετεί στην θέση των «εκκαθαριστών», άτομα της «απολύτου εμπιστοσύνης» του, χωρίς να αποκαλύπτει τα πορίσματα αλλά και τις εκθέσεις που συντάσσονται ανά περίπτωση.
Η υπόθεση έχει μεγάλο βάθος και ήδη αναμένεται παρέμβαση της δικαιοσύνης που θα δώσει τις απαντήσεις.
http://1greek.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ