Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Tα KOΡΑΚΙΑ Θησαυρίζουν ΤΩΡΑ! Με απλά λόγια το κόλπο της Γερμανίας με την Κύπρο.

Αυτή την στιγμή, συντελείται η μαζικότερη εκροή κεφαλαίων από τον Ευρωπαϊκό Νότο.
Μετά την απόφαση για την Κύπρο, θεωρούν όλοι δεδομένη την θεσμοθέτηση του “κουρέματος” στις καταθέσεις, σε όλες τις χώρες με πρόγραμμα σταθερότητας.
Το άυλο χρήμα στην Ελλάδα της αργίας, οι μεγαλοκαταθέτες της Κύπρου που έχουν πάρει θέση να κλείσουν λογαριασμούς με το που ανοίξουν οι τράπεζες…
ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
Μα φυσικά οι Γερμανικές τράπεζες και τα Γερμανικά ομόλογα που βλέπουν την ρευστότητα τους να απογειώνεται από τους πανικόβλητους καταθέτες του Νότου. Κόλπο γκρόσο των Γερμανών, με σφραγίδα της αισχρής δήλωσης του Σόιμπλε. Η Γερμανία λήστεψε αριστοτεχνικά την Ευρώπη σε συνεργασία με μερικούς ελληνοφωνους πράκτορες της συμμορίας Σημίτη, μηζενς κλπ. Κάτσε εσύ να αναρωτιέσαι εάν “βγαίνει το μνημόνιο”…


Ιστορικά η κατάληξη είναι γνωστή. Αφού ολοκληρώσει η Γερμανία, θα αποχωρήσει αυτή από το Ευρώ “για να μην πληρώνει τους τεμπέληδες του Νότου” και στο τέλος θα φάει την ουρά της.
Που να τα εξηγείς τώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ