Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Θεωρία συνωμοσίας, ή στημένο το ΟΧΙ και η δήθεν αποτυχία της συμφωνίας με τους Ρώσους;

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
dollardeesΤο ρεζουμέ αυτών που ακούμε στα ευρωπαϊκά κανάλια είναι ότι παρά τον "ηρωισμό" της κυπριακής βουλής και το ΟΧΙ στην τρόϊκα, οι Ρώσοι πούλησαν τους Κύπριους και τους έριξαν στο στόμα του λύκου, αφού δεν υπάρχει τελικά άλλη λύση παρά μόνο αυτό που λέει η τρόϊκα.
Τα ρωσικά κανάλια λένε ότι οι Κύπριοι που πήγανε στη Μόσχα κορόϊδευαν και δεν έκαναν καμία ουσιαστική πρόταση και δεν δέχτηκαν καμία πρόταση των Ρώσων, που ήθελαν να δώσουν λύση πακέτο χωρίς την ανάγκη της τρόϊκας, και πήγανε στη Μόσχα με σκοπό να αποτύχουν οι συνομιλίες, ώστε να γυρίσουν πίσω και να πουν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα από αυτά που λέει η τρόϊκα, με αποτέλεσμα να απογοητεύσουν τους Κυπρίους που ενθουσιάστηκαν μετά το πρώτο ΟΧΙ.
Επειδή όμως όλα εκ του αποτελέσματος κρίνονται, σκεφτείτε και το παρακάτω σενάριο.
ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ
1. Θέλουν να διώξουν τους Ρώσους από την Κύπρο και την Μεσόγειο.
2. Θέλουν να πάρουν όσα μπορούν περισσότερα από τα ρωσικά χρήματα από τις ρωσικές εταιρείες και τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Κύπρου
3. Θέλουν να πάρουν όλο το φυσικό αέριο της Κύπρου και να μην έχουν ανάγκη το ρωσικό φυσικό αέριο, από το οποίο εξαρτάται ολόκληρη η Ευρώπη.
4. Θέλουν να πάρουν ένα μεγάλο μέρος από τις οικονομίες του κυπριακού λαού και των κυπριακών επιχειρήσεων και να δημιουργήσουν προηγούμενο κατάσχεσης καταθέσεων.
5. Θέλουν να διαλύσουν την βαριά βιομηχανία της Κύπρου που είναι το πολύ καλά ανεπτυγμένο τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό της σύστημα και να γίνει η Κύπρος απόλυτο υποχείριό τους, πράγμα αυτονόητο μετά την αποχώρηση των Ρώσων.
ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ
1. Έβαλαν το EUROGROUP να κάνει την γνωστή πρόταση κουρέματος που κατέστρεφε ακαριαία την κυπριακή οικονομία.
2. Η κυπριακή βουλή είπε ΟΧΙ στο σχέδιο.
3. Αντί να πάει ο πρόεδρος Αναστασιάδης στη Μόσχα, που θα έβρισκε  την μόνη διαφαινόμενη λύση, πήγε ο υπουργός οικονομικών που έλεγε μάλιστα ότι μπορεί και να παραιτηθεί.
4. Οι προτάσεις των Κυπρίων στη Μόσχα ήταν ασαφείς και έλεγαν ότι για να πάρουν λεφτά δεν μπορούσαν να δώσουν τίποτε και ήθελαν απλά δάνειο, χωρίς να δίνουν ΤΙΠΟΤΕ.
5. Οι Ρώσοι που είναι επαγγελματίες έζησαν για μία ακόμη φορά το σήριαλ με την επίσκεψη Παπανδρέου, που πήγε όταν η Ελλάδα ήτανε με το πιστρόλι στον κρόταφο και μιλούσε για....πράσινη ανάπτυξη στον Πούτιν.
6. Οι Ρώσοι ζήτησαν να μην δώσουν δάνειο αλλά να πληρώσουν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ με συγκεκριμένα ανταλλάγματα (εξαγωγή φυσικού αερίου, ναυτική βάση κτλ)
7. Οι Κύπριοι είπαν ΟΧΙ στους Ρώσους, διότι έχουν άλλες δεσμεύσεις και έστησαν την αποτυχία της συνεννόησης.
8. Οι συνομιλίες πάγωσαν και ο Μεντβέντεφ είπε "ξεκαθαρίστε το τι μπορείτε να κάνετε και ξαναελάτε". Οι Κύπριοι όμως είχαν προθεσμία που "σκοτώνει" και η δουλειά χάλασε.
ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ
1. Με το πρώτο ΟΧΙ να δίνει άλλοθι, ψηφίζουν ακόμη μεγαλύτερη κατάσχεση καταθέσεων.
2. Η Κύπρος γίνεται έρμαιο του EUROGROUP και της Γερμανίας, που βρίσκει πηγή φυσικού αερίου στη Μεσόγειο για να μην εξαρτάται μόνο από την Ρωσία, πράγμα που ισχύει σήμερα.
3. Οι Ρώσοι φεύγουν και απομονώνονται πλεόν από την Μεσόγειο.
4. Οι Ισραηλινοί ξαφνικά ζητούν συγγνώμη από τουςΤούρκους και οι απόγονοι των νομάδων της Τάκλα Μακάν εμφανίζονται ενωμένοι και αγαπημένοι (άραγε μάλωσαν ποτέ;) και η Μεσόγειος φράσσεται για τους Ρώσους.
5. Δημιουργείται προηγγούμενο για κατάσχεση καταθέσεων ότι ώρα γουστάρουν.
6. Τα κανάλια και τα παπαγαλάκια προπαγανδίζουν ότι οι Ρώσοι είναι κακοί και δεν έσωσαν την Κύπρο.
7. Προωθείται η προπαγάνδα της ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΛΛΗΣ ΛΥΣΗΣ
8. Aυτό είναι και το ανέκδοτο, κάποιοι λένε ότι δεν επαληθεύτηκαν οι προφητείες της Ορθοδοξίας που είχε παρουσιάσει ο Λιακόπουλος, αφού οι Ρώσοι δεν έσωσαν την Κύπρο, δίνοντάς της το κατάλληλο δάνειο :)
Ξέρετε εσείς φίλοι μου να αναφέρθηκα εγώ ποτέ σε  κάποια προφητεία που να λέει ότι το ΞΑΝΘΟΝ ΓΕΝΟΣ θα δώσει δάνειο στους Κύπριους;;;; Η προπαγανδιστική δύναμη μερικών, συμβαδίζει με τις δυνατότητες του ...εγκεφάλου τους.
ΤΕΛΙΚΑ
1. Οι Ρώσοι μένουν στη γωνία και η ρώσικη αρκούδα στριμωγμένη βγάζει νύχια
2. Όλοι οι πολίτες-υπήκοοι-δούλοι συνειδητοποιούν ότι
α. Τα σπίτια τους δεν είναι δικά τους, αφού πληρώνπουν φόρο-ενοίκιο στο όποιο κράτος
β. Τα αυτοκίνητά τους δεν είναι δικά τους, αφού πληρώνουν για αυτά φόρους κάθε χρόνο στο κράτος
γ. Οι οικονομίες τους στις τράπεζες δεν είναι δικές τους αφού ανά πάσα στιγμή γίνεται ένα μπαμ και τους τα παίρνουν όλα

Για δουλέψτε το λίγο στο μυαλό σας.......
http://www.prisonplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ