Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Πλήρης υποταγή στους Σιωνιστές εβραίους από Σαμαρά - ΣΥΡΙΖΑ....Οδηγία από τους "σοφούς της Σιών": Βγάλτε τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου



Με μια εμετική και άκρως ανιστόρητη ομιλία στη Συναγωγή ο Αντώνης Σαμαράς, παρουσία σύσσωμης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειες, έδωσε όρκο πίστης και υποταγής στους Σιωνιστές.

Δήλωσε, ανάμεσα στα άλλα, ότι δεν θα επιτρέψει "ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ" (το "ποτέ ξανά" είναι το κατ'εξοχήν σύνθημα των ακροαριστερών - κομμουνιστών όταν αναφέρονται στον...."φασισμό". Προφανώς η "περιούσια" μήτρα που το γέννησε έδωσε εντολή να χρησιμοποιείται από όλους με τον ίδιο τρόπο) το "νεοναζισμό" και τον "φασισμό" να επικρατήσουν στην Ελλάδα, ενώ διατυμπάνισε ότι θα πάρει άμεσα νομικά μέτρα για να πατάξει το φαινόμενο.
Στη συνέχεια, υπό το "φως" μιας Μενόρα και το βλέμμα των "σοφών" της Σιών, "ορκίστηκε" να φιμώσει τον "αντισημιτισμό", λέγοντας το εξής αντ-εθνικό:
"Όλοι οι εβραίοι είναι αδέρφια μας" 
(Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις....Και αυτό δε σας μοιάζει με τη συνθηματολογία 'όλοι οι Έλληνες είμαστε εβραίοι' ή το κλασσικό 'όλοι είμαστε μετανάστες' των ανθελλήνων της Αριστεράς..;)

(ολόκληρος ο χαιρετισμός του Πρωθυπουργού ΕΔΩ)

Το λόγο στη συνέχεια ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, Ρόναλντ Λόντερ ζητώντας τι άλλο......
Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή ώστε η Ελλάδα να δώσει το παράδειγμα για παρόμοια συμπεριφορά και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου:
Χαρακτηριστικά ανέφερε:

 
"Σήμερα, αν και υπάρχει ειρήνη, δεν είναι όλα ειρηνικά. Οι Εβραίοι έχουν λόγο για ν’ ανησυχούν. Όχι για τυχόν εξολόθρευσή τους αλλά για τον εξτρεμισμό, τη φανατική ιδεολογία, μία ιδεολογία που έφερε την καταστροφή πριν από 70 χρόνια. Μιλώ για τη Χρυσή Αυγή. Οι εξτρεμιστές δεν έχουν καμιά θέση στην Ελλάδα ή αλλού. Αλλά υπάρχουν. Οι ηγέτες τους χρησιμοποιούν τον χιτλερικό χαιρετισμό. Χρησιμοποιούν τη σβάστικα στις συγκεντρώσεις του κόμματός τους. Μιλούν για αίμα και τιμή. Τιμούν τους ηγέτες της ναζιστικής Γερμανίας. Αμφισβητούν ανοιχτά το Ολοκαύτωμα και αρνούνται την ύπαρξη των θαλάμων αερίων. Διαβάζουν αντισημιτικά κείμενα, ειδικά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα ή αλλού στον κόσμο. Αυτή η ομάδα έχει να κάνει μόνο με το μίσος. Επιτίθενται σε ανθρώπους στους δρόμους μόνο και μόνο επειδή το χρώμα του δέρματός τους είναι διαφορετικό. Απειλούν δημοσιογράφους. Μιλούν όπως οι ναζί. Συμπεριφέρονται όπως οι ναζί. Είναι ναζί. Υπάρχουν πολλά εξτρεμιστικά κόμματα σε πολλές χώρες στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, όπως η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό θα πρέπει να επαγρυπνούμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί για το μέλλον που είναι πολύ σημαντικό για όλους μας, για τα παιδιά μας, τις κοινότητές μας. Η Ελλάδα, όπου αιώνες τώρα υπάρχει δημοκρατία, θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα, θέτοντας εκτός νόμου κάτι, όπως η Χρυσή Αυγή"
Ας μην σχολιάσουμε καλύτερα κάτι...Το αφήνουμε στην κρίση σας
 
Σε όλο αυτό το........φεστιβάλ γλυψίματος των Σιωνιστών δεν θα μπορούσε να μείνει απ' εξώ ο εκκολαπτόμενος νέος Leader of Greece, Τσίπρας, που μέσω του κομματάρχη του στη Θεσσαλονίκη, Τ. Κουράκη, δήλωσε, εντός Συναγωγής φυσικά, ότι "Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επιτρέψει στο αυγό του φιδιού να γεννήσει νέο μίσος..".

Να θυμίσουμε κάπου εδώ βέβαια ότι ο Κουράκης, κάποτε, δήλωνε ακραιφνής φίλος των Παλαιστινίων και τασσόταν ενάντια στην ιμπεριαλιστική τακτική των εποικισμών του Ισραήλ...
Τώρα βέβαια όλα αυτά τα κατάπιε αμάσητα και υπό τις νέες συνθήκες....προσάρμοσε την "επναστατικότητά"  του κατά τις εντολές τους....Γιαχβέ!

Και ένα quiz
Ο Κουράκης είναι όψιμος φίλος των εβραίων...;

 http://paspartoy.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1527.html
 http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1122.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ