Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ύποπτο δημοσίευμα της zougla.gr



Ύποπτό το δημοσίευμα της ιστοσελίδας του τριανταφυλλόπουλου  για τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο.

Πολλοί , πολιτικοί και δημοσιογράφοι πειράχθηκαν με το ¨ΟΧΙ¨ της Κύπρου, αλλά και με τις θέσεις του Αρχιεπισκόπου , όχι μόνο για την προσφορά της εκκλησίας για βοήθεια της οικονομικής κατάστασης της χώρας τους, αλλά και για την πρότασή του να γυρίσει η Κύπρος στο εθνικό της νόμισμα, την κυπριακή λύρα.

Έτσι  με το θέμα «Και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος μετά το Βατικανό και τον Πάπα Βενέδικτο υποστηρίζει ότι: Δεν ευθύνονται οι Εβραίοι για τη σταύρωση του Ιησού!!!» , προσπαθούν να σπείρουν αμφισβήτηση και υποψίες για το πρόσωπο του αρχιεπισκόπου αλλά έμμεσα θέλουν να υποβιβάσουν την  θαρραλέα αντίδραση  της Κύπρου στους μαύρους  αιμοπότες των λαών, στα νύχια των οποίων έχουν ρίξει την Ελλάδα οι δικοί μας υποτελείς πολιτικοί τους οποίους υποστηρίζουν ένθερμα και οι δημοσιογράφοι .

Γιαυτό , καλό θα είναι να μην αναδημοσιεύονται τέτοια ύποπτα δημοσιεύματα , και προπαντός από συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

filosofia erevna

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ