Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Χιλιάδες Έλληνες διαμαρτυρήθηκαν έξω από το MEGA για τα τουρκοσήριαλ - ΒΙΝΤΕΟ

 

Χιλιάδες Έλληνες διαμαρτυρήθηκαν έξω από το MEGA για τα τουρκοσήριαλ - ΒΙΝΤΕΟ
Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA για την βάναυση προσβολή της μνήμης των Ηρώων του 1821 με την προβολή τουρκοσήριαλ ανήμερα της Εθνικής μας επετείου. Χιλιάδες Έλληνες με σημαίες απέκλεισαν τον σταθμό. Έχει στηθεί μικροφωνική εγκατάσταση όπου ακούγονται εμβατήρια και τραγούδια για την Επανάσταση του 1821.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι θερμότατη προς τους συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής, καθώς όλοι οι διερχόμενοι κορνάρουν, επικροτώντας την συγκέντρωση διαμαρτυρίας.Εθνικιστικά συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα κατά της τουρκίας και των ξεπουλημένων ΜΜΕ: "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" και "Ελλάδα σε πουλάνε, τους τούρκους προσκυνάνε".


 

Παρόντες ήταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, Νίκος Μίχος, Ιωάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Ελένη Ζαρούλια, Ηλίας Παναγιώταρος και Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Δυνάμεις των ΜΑΤ εμπόδισαν την πρόσβαση από την Λεωφόρο Μεσογείων, αλλά αυτό δεν σταμάτησε χιλιάδες Έλληνες να αποκλείσουν το MEGA που πρόβαλε τουρκοσήριαλ. Τον λόγο πήρε αρχικά ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος που τόνισε την βάναυση προσβολή της μνήμης των Ηρώων του 1821, που έχυσαν το αίμα τους για να είμαστε ελεύθεροι εμείς τώρα.

Στην συνέχεια μίλησε η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια που τόνισε με πάθος πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν θα αφήσουν να αμαυρωθεί η μνήμη των μαρτύρων του Έθνους. Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος επισήμανε πως για την σημερινή κατάσταση δεν φταίνε μόνο τα κανάλια, αλλά και οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες που δίνουν "γη και ύδωρ" στους επίδοξους κατακτητές.

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή ήταν η πρώτη που διαμαρτυρήθηκε ενάντια στην "ελληνοτουρκική φιλία" και τόνισε τον βρώμικο ρόλο των μεγαλοκαναλαρχών. Ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός μίλησε για την δύναμη της Χρυσής Αυγής στους δρόμους, την στιγμή που όλοι οι άλλοι χρόνια τώρα κάνουν κριτική από τον καναπέ.

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε στην ομιλία του πως από εδώ και πέρα οι ανθέλληνες εχθροί του Έθνους θα μας βρίσκουν μπροστά τους. Είναι χαρακτηριστικό πως για να μπορέσει το τσοντοκάναλο του Μπόμπολα να προβάλει σήμερα, ανήμερα της Εθνικής παλιγγενεσίας, τα γνωστά τουρκοσκουπίδια χρειάστηκε την συμβολή ισχυρών δυνάμεων της Αστυνομίας. Η Χρυσή Αυγή ολοένα δυναμώνει και καθημερινά όλο και περισσότεροι Έλληνες Εθνικιστές πυκνώνουν τις τάξεις της, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και χθες στα εγκαίνια των γραφείων στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου. Με μια απλή ανακοίνωση στο διαδίκτυο χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές συγκεντρώνονται για να δώσουν δυναμικό παρόν. Στην λήξη της εκδήλωσης κάηκε συμβολικά μια τουρκική σημαία.http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ