Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Χοντρό παιχνίδι ανταγωνισμού της Λευκής και της Μαύρης Ελίτ στην πλάτη της Κύπρου. Τα δις πέφτουνε βροχή από Ρωσία και Ευρώπη

Toυ Λιακόπουλου Δημοσθένη
Η αντιπαράθεση της Λευκής και της Μαύρης Ελίτ, μεταφέρθηκε στην Κύπρο.
Στο EUROGROUP επικράτησε η Λευκή Ελίτ και κατάφερε να στείλει τον πρόεδρο της Κύπρου πίσω στην πατρίδα του με αποφασιμένη την κατάσχεση του 10% περίπου των καταθέσεων των Ρώσων βασικά στην Κύπρο.
Το χρήμα που παίζεται  είναι εφιαλτικό σε ποσότητα και οι δύο Ελίτ τα δίνουν όλα.
Προηγήθηκε τηλέφωνο του Πούτιν που σε έντονο ύφος και στα ¨γαλλικά¨ εξήγησε στον Κύπριο πρόεδρο ότι αν προχωρήσει στην ληστεία, όπως είπε, του ρωσικού χρήματος που βρίσκεται στις κυπριακές τράπεζες, θα πρέπει η Κύπρος να ξεχάσει τη ρωσική στήριξη και στον ΟΗΕ και  απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα καθώς  και στην εξώρυξη του φυσικού αερίου.
Οταν τελείωσε το κράξιμο, η επόμενη κίνηση ήταν να πάει αντιπροσωπεία της GAZPROM,  και να προτείνει ούτε λίγο ούτε πολύ, την αγορά του χρέους των τραπεζών και ουσιαστικά την αγορά του νησιού, αφού σε αντάλαγμα ζήτησε την εκμετάλλευση των φιλέτων του φυσικού αερίου.
Ενδιάμεσα τα τηλέφωνα και οι επισκέψεις των πρέσβεων έπεφταν βροχή και η κυπριακή κυβέρνηση βρίσκεται ανάμεσα στη Σκύλα (Λίλιθ-Μαύρη Ελίτ) και στη Χάρυβδη (Λευκή Ελίτ-Ιλλουμινάτι).
Είναι σαφές ότι αν το κυπριακό κράτος κατάσχει έστω και ένα ευρώ καταθέσεων, έχει τελειώσει. Όλες οι καταθέσεις θα φύγουν και θα καταστραφεί οικονομικά, έχοντας μόνη ελπίδα τα δάνεια της Λευκής Ελίτ. Όλο το φυσικό αέριο θα περάσει έτσι στα χέρια της Λευκής Ελίτ και θα διοχετευθεί μαζί με το ελληνικό, που ο Σαμαράς δήλωσε ήδη ότι είναι ευρωπαϊκό, ίσως για να αποφύγει μία τέτοια ΚΟΝΤΡΑ στην πλάτη της Ελλάδας, στην Δυτική Ευρώπη.
Με τον τρόπο αυτό η Ευρώπη θα πάψει να εξαρτάται αποκλειστικά, όπως τώρα, από το φυσικό αέριο του Πούτιν.
Οι εκβιασμοί, γιατί μόνο για διαπραγματεύσεις δεν πρόκειται, θα συνεχιστούν σε 24ωρη βάση μέχρι να νικήσει κάποιος.
 Οι απειλές ένθεν και ένθεν αφορούν  και πόλεμο και την ζωή των πολιτικών.
Έπεσε η πρόταση να πάρουν όλα τα λεφτα τους οι Ρωσοι και να φύγουν από το νησί, που αποτελεί την πύλη εισόδου των ρωσικών κεφαλαίων στην ευροζώνη.
Έτσι, ναι μεν δεν θα χάσουν τα δις που φαίνονται να τους κατάσχονται τώρα, αλλά θα χάσουν την επαφή με την περιοχή.
ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.
Ο λογικός νικητής θα είναι η Λευκή Ελίτ, αφού ήδη έχει το προβάδισμα, αλλά η υπόθεση θυμίζει Γεωργία και θέλουν να δουν μέχρι που η Μαύρη Ελίτ θα στηρίξει και θα ωθήσει τους Ρώσους να πιέσουν την Κύπρο.
Συμπερασματικά, και οι δύο πλευρές προσφέρουν στην Κύπρο ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ και απαιτούν κυριαρχία.
Περιμένουμε τις εξελίξεις.
Αν πάντως γίνει δεκτή η ρωσική πρόταση, το ρωσικό χρήμα θα έρθει μέσω της αγοράς μίας εκ των δύο μεγάλων κυπριακών τραπεζών, που τουλάχιστον μέχρι και την Τρίτη θα παραμείνουν κλειστές.
Μείνετε συντονισμένοι.....
http://www.prisonplanet.gr/%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ