Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ!!!

Σύμφωνα με αναγνώστη του ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, Η Eurobank (φανταζόμαστε και όλες οι εγχώριες τράπεζες), έχει αναρτήσει το παρακάτω μήνυμα στην σελίδα του e - banking της:

Ενημέρωση: H Παρασκευή 29.03.2013 και η Δευτέρα 01.04.2013 ορίζονται, σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση (άρθρο 11 του Νόμου 3336/20.04.2005), ως ειδικές αργίες για όλα τα πιστωτικά ιδρύματα, λόγω του Πάσχα των Διαμαρτυρομένων/Καθολικών. Οι ημερομηνίες αυτές θα είναι εργάσιμες για το Προσωπικό της Τράπεζας, ωστόσο οι συναλλαγές που θα διενεργηθούν στις 29.03.2013 και 01.04.2013 θα έχουν λογιστική ισχύ στις 02.04.2013.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ!!!
Για να το κάνουμε λιανά:
Παρότι οι εργαζόμενοι θα βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους, η λογιστική ισχύ των συναλλαγών θα τεθεί από την επομένη (Τρίτη του Πάσχα) εργάσιμη των Παπικών και Προτεσταντών!!!
Δηλαδή, αν κάποιος κάνει π.χ μια κατάθεση σε έναν ελληνικό (!!!) τραπεζικό λογαριασμό, το ποσό θα πιστωθεί σε αυτόν μετά από 5 μέρες!!!
Προσέξτε την σημαντικότατη λεπτομέρεια: Οι συγκεκριμένες «ειδικές αργίες για τα πιστωτικά ιδρύματα» ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (;) ΚΡΑΤΟΥΣ!!!
Είναι πραγματικά απίστευτο!!!
Άραγε, οι Παπικοί και οι Προτεστάντες θα έχουν κλειστές τις τραπεζικές συναλλαγές τους την Ορθόδοξη Μεγάλη Παρασκευή και Δευτέρα του Πάσχα;;;
Ελπίζουμε να καταλάβατε ΠΟΙΟΙ κυβερνούν την Ελλάδα και όχι μόνο...! 
http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ