Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Η ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ - ΕΒΡΑΙΩΝ: ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ»!

Διαβάστε με προσοχή το ακόλουθο εξαιρετικό και άκρως διαφωτιστικό κείμενο γι' αυτά που παρακολουθεί απαθής ο ελληνικός λαός κάθε βράδυ στους τηλεοπτικούς δέκτες του, νομίζοντας πως απλά βλέπει ένα...σήριαλ.  
Στην ουσία, συμμετέχει σε μια διαδικασία πλύσης εγκεφάλου και προετοιμασίας για τα επερχόμενα που σχεδιάζουν οι διάφοροι "ινστρούκτορες" για όλους μας, χωρίς να μας ρωτήσουν:
Σε κάποια επεισόδια του Σουλεϊμάν αναγνωρίσαμε μέρος της Προπαγάνδας των Νεο-Οθωμανών προς τους «Νεοραγιάδες» Έλληνες:
1 - Το παιδομάζωμα: Στην πλειοψηφία τους οι συμπολεμιστές του σουλτάνου ήσαν παιδιά του devsirme (παιδομάζωμα αγοριών από την Ελλάδα, την Αλβανία, τη Βοσνία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και την Κροατία), από το οποίο σημειωτέον είχαν αποκλειστεί τα τέκνα των Τούρκων, Κούρδων, Εβραίων, Περσών, Ουκρανών, Μοσχοβιτών και των Γεωργιανών, ενώ των Αρμενίων γίνονταν δεκτά μόνο για υπηρεσία στο παλάτι, όχι στο στράτευμα. Το δεξί χέρι, και στενός φίλος του Σουλειμάν, (και αργότερα γαμπρός του Σουλειμάν που παντρεύτηκε την αδελφή του Χατιτζέ) μέγας βεζίρης και ανώτατος στρατιωτικής διοικητής των οθωμανικών στρατευμάτων στις σημαντικότερες εκστρατείες ήταν ο «Πάργαλης» (από την Πάργα της Ηπείρου) ή Ιμπραήμ Πασάς. Στην αρχή της εκστρατείας για τη Ρόδο, σε ένα από τα πλοία του Στόλου (που ήταν δικής του εμπνεύσεως) βλέπουμε τον Πάργαλη, να θυμάται συγκινημένος τους γονείς του στην Πάργα, και να ξαναζεί στη μνήμη του η στιγμή που τον άρπαξαν από την αγκαλιά της μάνας του.....! Εξισλαμισθέντα Ελληνόπουλα, θύματα του παιδομαζώματος ήταν και ο σπουδαίος ναυσιπλόος Πίρι Ρέης (από την Καλλίπολη του Μαρμαρά) , ο Τουργκούτ Ρέις (από την Αλικαρνασσό), ο Χαιρεντίν Μπαρμπαρόσα (από τη Μυτιλήνη), και άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι.
2 - Το «Νησί»: H Ρόδος είναι το Ιερό «Νησί» που θέλει διακαώς να κατακτήσει ο Σουλεϊμάν και προετοιμάζεται πυρετωδώς μετά το 10ο επεισόδιο. Δεν αναφέρεται ΠΟΤΕ η λέξη Ρόδος...Διαβάστε εδώ
3 - Οι «άπιστοι» Χριστιανικοί πληθυσμοί παρουσιάζονται ως αγροίκοι, άξεστοι, και βάρβαροι. Στην κατάληψη της Βοσνίας, και την πολιορκία του Βελιγραδίου (γιατί άραγε μας δείχνουν αυτό ΤΩΡΑ;) στα πρώτα επεισόδια βλέπουμε τους κουρελήδες Βόσνιους, με σκυμένα τα κεφάλια να ακούνε το Σουλειμάν που τους λέει: «Παραδοθείτε και δεν θα πειράξω τιςψυχές σας (;) και τις περιουσίες σας.... Όποιος μου αντισταθεί θα πεθάνει!». Και γυρίζει στο Βεζύρη και του λέει: « Βγάλε 2.000.000 λίρες από το θησαυροφυλάκιο, ανοικοδομήστε την πόλη, και χτίστε ΤΖΑΜΙ !!!!! »
Επίσης ως Ελληνίδα ονόματι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ παρουσιάζεται στο έργο η Ουκρανή παλλακίδα του Σουλεϊμάν, ιστορικά γνωστή ως Ρωξελάνη (Ουκρανικής καταγωγής και προσωπικότητα επιθετική, άπληστη, ραδιούργα, κλπ). Η Ανιστόρητη αυτή επιλογή του ονόματος Αλεξάνδρα, είναι άλλο ένα υπόγειο προπαγανδιστικό χτύπημα για το Μεγαλέξανδρο, τους Έλληνες και τη Μακεδονία....
4 - Παρατηρήσαμε ότι έγινε ένα casting (επιλογή ηθοποιών) με έμφαση στην κατατομή «Τουρανικού τύπου» (όχι μογγολικού- με μάτια ελαφρώς σχιστά, με κλίση προς τα πάνω) σε γυναίκες που έχουν ιθύνουσα θέση στο χαρέμι (π.χ. Νιγκιάρ Κάλφα). Οι παλλακίδες και οι σκλάβες, βλέπουμε ότι είναι συνήθως καστανές - μελαχρινές με αμυγδαλωτά μάτια και μοιάζουν με τις σημερινές Ελληνίδες.
Μήπως μας περνούν το μήνυμα, για τα βάθη της καταγωγής τους, την παλαιά Ανατολική Τουρανία – Μογγολία, και πως αυτή η φυλή έχει βλέψεις επικράτησης (οι κοπέλλες «Τουρανικής ομορφιάς» διοικούν το χαρέμι με τις Ελληνίδες σκλάβες και παλλακίδες;...Κατάλαβες τι σε περιμένει Ελένη, και κάθε Ελένη της επαρχίας, της Αθήνας κοιμωμένη ; Κάτσε να βλέπεις Σουλεϊμάν....)
Δείτε βίντεο για την Τουρανική κατατομή εδώ Πάνε φαίνεται για αναβίωση του ρατσιστικού κινήματος του Παντουρανισμού – Νεοοθωμανισμού, που θέλει να ενώσει τους λαούς Τουρανικής καταγωγής, από την Τουρκία μέχρι την Ιαπωνία... Δείτε εδώ
5 - Πάντα παρούσα η εξαιρετική συνεργασία Εβραίων – Τούρκων, στην εδώ Τουρκοκρατία, στην Οθωμανική Διοίκηση αλλά και επί Σουλειμάν συγκεκριμένα. Υπήρχαν ΠΑΝΤΑ Εβραίοι σε υψηλά αξιώματα, κοντά στο Σουλτάνο. Εδώ συγκεκριμένα είναι ο Ματρακτσί Νατσούχ. Στις αρχές του έργου, σε μιά αναφορά που γίνεται για τους εβραίους εμπόρους, (Επεισόδιο 5, μετά το 25:10’’) ο Ιμπραήμ, ο στενότερος συνεργάτης του Σουλειμάν αποκαλεί το Ματρακτσί Νατσούχ «γιό του Αδάμ», διακρίνει δηλαδή την εβραική καταγωγή του...(Στα Βιβλία του Αείμνηστου Τουρκολόγου Νεοκλή Σαρρή, διαβάζουμε ότι στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, κάθε φυλή επιβαλλόταν να έχει συγκεκριμένο ντύσιμο, καθώς και χρώμα σπιτιού. Έτσι οι Οθωμανοί βλέποντας κάποιον, αναγνώριζαν την καταγωγή του, από το ντύσιμό του....Γι αυτό αργότερα εξισλαμίσθηκαν εξωτερικά, και μετατράπηκαν σε Κρυπτοεβραίους Ντονμέ, για να μην τους αναγνωρίζουν εξωτερικά οι Τούρκοι....)Στη συνέχεια, τον σχολιάζουν για την απίστευτη τσιγγουνιά αλλά και τα ταλέντα του. Ήταν πολύ παρατηρητικός, και δεν του ξέφευγε τίποτα. Αυτό εκτιμήθηκε ιδιαίτερα, και τελικά έγινε ο διασημος χαρτογράφος του Σουλτάνου. Η Wikipedia επίσης τον αναφέρει ως τον διάσημο Χαρτογράφο του Σουλειμάν. Καμία αναφορά στην εβραική καταγωγή του.....Στην πραγματικότητα, τον έστειλε ο Σουλειμάν να μελετήσει τα στρατηγικά σημεία της Ρόδου, να χαρτογραφήσει τα κάστρα, τη μορφολογία του Νησιού, και τις τάφρους γύρω από το Κάστρο των Ιπποτών...Η αποστολή του ήταν μυστική, και έπρεπε να μείνει «αθέατος». Μιά τέχνη που γνωρίζουν καλά.....
O Νατσούχ παρίστατο στις εκστρατείες, και συμμετείχε και στο στρατιωτικό συμβούλιο! Στο 10οεπεισόδιο, βλέπουμε τον Ιμπραήμ να προβληματίζεται που δεν έχουν δικό τους άνθρωπο - καταδότη - μέσα στα τείχη του Ιερού Νησιού των Χριστιανών (Ρόδος – Το νησί των Ιπποτών), για να μπορέσουν να διειδύσουν μέσα στα τείχη. Τότε ο εβραίος Νατσούχ του απαντά: Μη σε απασχολεί έχω δικό μου άνθρωπο, Εβραίο, μέσα στα τείχη....(Επεισόδιο 10ο στο Dailymotion) Δηλαδή ο εβραίος Νατσούχ, συνεννοείται με τον Χριστιανό Κρυπτοεβραίο συγγενή ή φίλο του, για το πώς θα συνωμοτήσουν, προκειμένου να διεισδύσουν τα Τουρκικά στρατεύματα μέσα στο Κάστρο των Ιπποτών, για να επιτευχθεί η άλωση της Χριστιανικής Ρόδου από το Σουλειμάν....Πράγμα που έγινε τελικά!
Εδώ διαφαίνεται ο ρόλος των Κρυπτοεβραίων Χριστιανών Μαρράνος που ήταν διασπαρτοι την Ισπανία, και γενικά όπου υπήρχαν Καθολικοί, μέχρι και σήμερα ! (και η Ρόδος μας ήταν υπό Ενετική κατοχή τότε.) Τηρούσαν τα Χριστιανικά τους καθήκοντα και παρουσιάζονταν σαν Χριστιανοί εξωτερικά, κατ’ιδίαν όμως ασκούσαν την Εβραική τους πίστη. Είχαν διεισδύσει στη διοίκηση και κρυβόντουσαν καλά από την Ιερά Εξέταση. Τελικά η Ιερά Εξέταση τους αποκάλυψε και εκδιώχθηκαν μαζικά από την Ισπανία με διάταγμα των Βασιλέων το 1492. Οι περισσότεροι εγκαταστάθηκαν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, και κυρίως στη Θεσσαλονίκη, και ασπάστηκαν το Ισλάμ, μένοντας κρυφά εβραίοι στο θρήσκευμα, οι γνωστοί Μουσουλμάνοι Κρυπτοεβραίοι, (Ντονμέδες) της Τουρκίας... Περισσότερα ανατριχιαστικά για τους Χριστιανούς Κρυπτοεβραίους Μαράνος, εδώ Δυστυχώς και τότε, επί Σουλεϊμάν και Ματρακτσί Νατσούχ, όπως και τώρα, επί Κάρολου Παπούλια και Σιμόν Πέρες, οι ίδιοι Δούρειοι Ίπποι εργάζονται αθέατοι, πυρετωδώς, για την κατάληψη της Ρόδου (τότε) και το διαμελισμό της Ελλάδας (τώρα....)
Τέλος, η Ελλάδα μας, αφού διαμελιστεί, esxatianasxesi.blogspot.gr ένα μέρος της θα μετατραπεί σε Δυτικό Ισραήλ. Ας παρατηρήσουμε πώς αυτό μεθοδευόταν από καιρό! Ας δούμε τα ποσοστά ιδιοκτησίας ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ (και όχι μόνο) στα εγχώρια Τηλεοπτικά Κανάλια ( Το άρθρο γράφτηκε πριν 2 χρόνια, και υποθέτουμε ότι τα ποσοστά αυτά θα έχουν μεγαλώσει, μεσούσης της κρίσης.....) Δείτε: ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ και ΜΕGA….. Διαβάστε για την Εβραϊκή καταγωγή του ιδιοκτήτη του Αντ1, του ΣΚΑΪ και όχι μόνο...εδώ
Να σημειώσουμε ότι, για 15 χρόνια, και μέχρι το θάνατό του, το 2004, Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤ1 και Μέλος του ΔΣ του Σταθμού, διετέλεσε ο εβραικής καταγωγής κος Μωρίς Αβδελάς.
Ξύπνα Ελένη, και κάθε Ελένη, της επαρχίας, της Αθήνας κοιμωμένη!

Aelius Maximus
hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ