Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Τουρκικό υποβρύχιο στο Δυρράχιο...Υποδοχή απο τους Αλβανούς !

To υποβρύχιο ANAFARTALAR (S356) του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού στο λιμένα Δυρραχίου.
Στο λιμένα Δυρραχίου της Αλβανίας κατέπλευσε το υποβρύχιο ΑΝΑFARTALAR (S356) του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού μετά το πέρας της κορυφαίας ανθυποβρυχιακής άσκησης του ΝΑΤΟ «Proud Manta 2013»,
στην οποία συμμετείχε και το ΠΝ με το υποβρύχιο ΠΟΝΤΟΣ (S119). Ο ελλιμενισμός του υποβρυχίου Τύπου 209/1400 στο Δυρράχιο πραγματοποιήθηκε μεταξύ 14 και 17 Μαρτίου στο πλαίσιο του προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας Τουρκίας-Αλβανίας για το 2013. 
Ο δήμαρχος του Δυρραχίου Vangjush Dako υποδέχθηκε στο γραφείο του τον κυβερνήτη του υποβρυχίου Αντιπλοίαρχο Yucel Kalacos, τον οποίο συνόδευε και ο Τούρκος στρατιωτικός ακόλουθος στην Αλβανία Nizametin Bogar ενώ το πλήρωμα ξεναγήθηκε σε διάφορα αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής.
  Σύμφωνα με τουρκικές πηγές πρόκειται για την τρίτη επίσκεψη τουρκικού υποβρυχίου στην Αλβανία σε διάστημα τριών ετών. H πρώτη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με τον κατάπλου του υποβρυχίου DOLUNAY (S352) Τύπου 209/1200 στο Δυρράχιο μεταξύ 2 και 4 Μαρτίου του 2010, μετά το πέρας της άσκησης «Noble Manta 2010».
  Η άφιξη του τουρκικού υποβρυχίου είχε γίνει σε πανηγυρικό κλίμα από τον τότε Αρχηγό του Αλβανικού Ναυτικού Roland Nasto.
Turkishnavy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ