Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Το βρώμικο κόλπο που πήγαν να στήσουν ο Προβόπουλος και οι Έλληνες Τραπεζίτες για ν’ αρπάξουν το δίκτυο των Κυπριακών Τραπεζών στην Ελλάδα



Οι δραματικές στιγμές που περνάει η Κύπρος δεν φαίνεται να συγκινούν τν Διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος κ.Προβόπουλο και τους Έλληνες Τραπεζίτες οι οποίοι ενώ βρίσκονται σε πλήρη αδυναμία να βρουν κεφάλαια γι’ ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών (αφού δεν συμμετέχουν στις αυξήσεις ούτε οι βασικοί μέτοχοι) επιχειρούν να στήσουν κόλπο για την αρπαγή των Κυπριακών Τραπεζών στην Ελλάδα.

Την ώρα που η Κυπριακή Κυβέρνηση συνομιλούσε με την Μόσχα για την πώληση της Λαϊκής Τράπεζας οι Έλληνες Τραπεζίτες και ο κ.Προβόπουλος διέρρεαν σενάρια για δήθεν πέρασμα των Κυπριακών Τραπεζών στην Ελλάδα, στις συστημικές Τράπεζες. Με το κόλπο αυτό οι Έλληνες Τραπεζίτες θα γλίτωναν τα κεφάλαια που απαιτούνται για την ανακεφαλαιοποίηση και θα εξακολουθούσαν να παριστάνουν τ’ αφεντικά στις Τράπεζες χωρίς να βάλουν το χέρι στην τσέπη. 


Το βρώμικο παιγνίδι για το μοίρασμα των Κυπριακών Τραπεζών ενισχύθηκε δυστυχώς και από κάποια αρμόδια κυβερνητικά στελέχη που έχουν άγνοια κινδύνου γιατί μπορεί να προκαλέσουν επικίνδυνους κλυδωνισμούς στις σχέσεις Αθήνας-Λευκωσίας με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.  
Πάντως οι Κύπριοι διαμήνυσαν με οργή στην Αθήνα ότι δεν προτίθενται να πουλήσουν το δίκτυο των Τραπεζών τους και προειδοποίησαν για τις συνέπειες που έχουν τα παιγνίδια που παίζονται από Έλληνες Τραπεζίτες οι οποίοι ετοιμάζονταν για το μεγάλο πλιάτσικο.  
Γιατί κάποιοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι όταν παίζονται εθνικά θέματα δεν μπορούν να συμπεριφέρονται σαν τοκογλύφοι της συμφοράς...
http://planhthsgh-zefh.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ