Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ: "ΝΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ. ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;"!!! (BINTEO)


papariga


Η Χρυσή Αυγή κατακεραυνωνει το ΚΚΕ

  Σάλος εχει προκληθεί από τη δημόσια ομολογία της γραμματέως του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα ότι έγραψε την κόρη στο Αμερικάνικο κολέγιο. Μάλιστα, στη συνέντευξή της στον Σταύρο Θεοδωράκη διερωτήθη "πού το πρόβλημα";
Το "πού είναι το πρόβλημα"  εξόργισε τη Χρυσή Αυγή η οποία με ανάρτησή της στο ιστολόγιό της κατακεραυνώνει την κ. Παπαρήγα και το κόμμα της:
Στην ομιλία του στη βουλή  ο συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανέφερε ότι η κόρη της Παπαρήγα φοιτά στο ιδιωτικό Αμερικάνικο Κολέγιο της "φτωχολογιάς" το επονομαζόμενο και ως "Deree", το οποίο διοικείται από τον Αλέξανδρο Σαμαρά, αδελφό του σημερινού πρωθυπουργού της χώρας Αντώνη Σαμαρά.
Αυτά τα λόγια του Συναγωνιστή προκάλεσαν πανικό στους μπολσεβίκους του ΚΚΕ που ήταν παρόντες στην αίθουσα, οι οποίοι προσπάθησαν με φωνασκίες και ουρλιαχτά να διακόψουν τον λόγο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα αποκάλεσαν ψεύτη τον Συναγωνιστή μας, ο οποίος τους απάντησε ευθέως ότι αυτά που είπε δεν είναι δικά του λόγια αλλά τα ομολόγησε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή μπροστά στο πανελλήνιο.
Οι μπολσεβίκοι παρόλα αυτά συνέχισαν να επιμένουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει επιμένοντας ότι ο Συναγωνιστής μας ψεύδεται, όμως όταν τους ρώτησε να μας πουν πού σπουδάζει η κόρη της γενικής γραμματέας τους, κάνανε τους ανήξερους. Περαστικά σας σύντροφοι..."
Δείτε το βίντεο:




http://indobserver.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ