Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ο Κολοκοτρώνης δεν «εξολόθρευσε» ποτέ 5.000 Εβραίους !

Με την ευκαιρία της 25ης Μαρτίου....Εβραϊκή προπαγάνδα με αντι-εβραϊκό προσωπείο 

Βγήκαν με φόρα οι «εθνικιστές» διαμαρτυρόμενοι επειδή «τα παιδιά δεν πρέπει ούτε να υποψιαστούν το προαιώνιο μίσος μεταξύ Εβραίων και Ελλήνων, για να μην γίνουν Εθνικιστές και ενοχληθεί το Διεθνές Εβραϊκό Λόμπυ που χρηματοδοτεί εδώ και χρόνια.την έκδοση των σχολικών μας βιβλίων» και πανηγυρίζουν επειδή ο Κολοκοτρώνης «εξολόθρευσε στην Τριπολιτσά 5.000 Εβραίους»!
Οι «εθνικιστές», που προβάλουν μια ανύπαρκτη σφαγή επικαλούνται ως πηγή τον εβραίο διδάκτορα εβραϊκών σπουδών του Εθνικού Ινστιτούτου Ανατολικών Γλωσσών και Πολιτισμών του Παρισιού, κ. Μπερνάρ Πιερόν.
Λοιπόν ουδέποτε έγινε σφαγή 5000 Εβραίων στην Τριπολιτσά. Καταρχήν 5000 Εβραίους δεν είχε το 1821 όλη η Πελοπόννησος. Στην Τρίπολη έμεναν μόνο ορισμένοι σαράφηδες – τοκογλύφοι. Η μεγαλύτερη κοινότητα των Εβραίων ήταν στην Πάτρα, όπου έμειναν κλεισμένοι στο Κάστρο μαζί με τους Τούρκους, και δεν έπαθαν τα τίποτα. Έφυγαν μαζί με τους Τούρκους, και ας λέει ο ψευδόμενος κ. Μπερνάρ Πιερόν, ότι «οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες». Η Ναύπακτος άλλωστε, παραδόθηκε με συνθήκη και όλοι οι έγκλειστοι κάτοικοι Τούρκοι και Εβραίοι, έφυγαν.
Ο κ. Μπερνάρ Πιερόν, γράφει ψευδόμενος στο βιβλίο του «ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ», ότι από το 1821 μέχρι το 1831,
ο Εβραϊκός Πληθυσμός της Ελλάδος συρρικνώθηκε δραματικά εξ αιτίας των σφαγών και της μεταναστεύσεως.
Σφαγές δεν υπήρξαν.
Τις σχετικές πληροφορίες τις έγραψαν διάφοροι πράκτορες όπως οι Φίνλευ, Μαξίμ Ρεμπό, κλπ
Μετανάστευση υπήρξε. Οι περισσότεροι Εβραίοι της Πελοποννήσου που έφυγαν, πήγαν στην Λάρισα, τη Σμύρνη, τα Επτάνησα, και την Ιταλία.
Αντίθετα οι εβραϊκή προπαγάνδα και οι ανόητοι ή οι ρουφιάνοι που την ακολουθούν, μιλόντας για την ανύπαρκτη σφαγή 5000 Εβραίων στην Τρίπολη, κουκουλώνουν τις σφαγές των Ελλήνων στη Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη που οργάνωσε ο Σαράφμπασί του Σουλτάνου Χασκέλ.( EZEKIEL BEN JOSEPH NISSIM MENAHEM GABBAI).
Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ