Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Κατηγορεί την Ελλάδα για ρατσισμό η φασιστοφυλλάδα «Μιλλέτ»!


    Στην Αθήνα βρέθηκε ο Τζεγκίζ Ομέρ, όπου είδε εκπροσώπους μουσουλμάνων μεταναστών και διαπίστωσε ανερχόμενο ρατσισμό και έλλειψη θρησκευτικής ελευθερίας εκ μέρους της χώρας μας!
    Μέχρι την Αθήνα έφτασε λοιπόν η…χάρη του φασίστα αρχιχαφιέ του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής Τζεγκίζ Ομέρ, διευθυντή της προκλητικής ξανθιώτικης τουρκοφυλλάδας «Μιλλέτ»! Επισκεπτόμενος το λεκανοπέδιο, πραγματοποίησε, όπως αναφέρει, έρευνα για την κατάσταση των εκεί μουσουλμάνων (σ.σ. γουάου, μα τι κολοσσός της δημοσιογραφίας είν’ τούτος, ρε παιδιά!), πραγματοποιώντας συνεντεύξεις με εκπροσώπους διαφόρων συλλόγων μεταναστών, από τις οποίες αναδείχθηκε «μια εικόνα τραγική αλλά και τρομακτική», καθώς η κατάσταση «μπορεί να χαρακτηριστεί ως αξιοθρήνητη»! Παραθέτουμε στη συνέχεια απόσπασμα από το σχετικό άρθρο του λεγάμενου στη «Μιλλέτ» της 7ης Μαρτίου (σε μετάφραση από το ιστολόγιο tourkikanea.gr) με τίτλο «Ο ανερχόμενος ρατσισμός στην Ελλάδα, το μεταναστευτικό και οι μουσουλμάνοι στην Αθήνα». Ρίξτε μια ματιά κι ίσως θα καταλάβετε πού πάει το…πράγμα:
    «Το ανερχόμενο κύμα ξένων μεταναστών προς την Ελλάδα, αποτέλεσε αιτία παρουσίας ενός σημαντικού πλέον αριθμού ξένων μεταναστών στη χώρα. Στατιστικές δείχνουν πως ένα μεγάλο μέρος αυτών είναι μουσουλμάνοι. Στις μέρες μας αναφέρεται πως πάνω από 600 χιλιάδες μουσουλμάνοι ζούνε στην Ελλάδα
    Στην αναφορά που ετοίμασε πέρσι το «Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» καταγράφεται πως οι Έλληνες υπεύθυνοι απέτυχαν να αποτρέψουν το κύμα βίας που οφείλεται στην ανερχόμενη ξενοφοβία, το οποίο έφτασε στο σημείο οι μετανάστες να φοβούνται να βγούνε στον δρόμο (σ.σ. δεν έχει σημασία βέβαια που οι μόνοι που φοβούνται να βγουν στον δρόμο είναι οι Έλληνες.
    Ως εφημερίδα «Μιλλέτ» πήγαμε στην Αθήνα για να διαπιστώσουμε την κατάσταση των μουσουλμάνων στην Ελλάδα και κάναμε έρευνα πεδίου. Ως αποτέλεσμα μιας σειράς από συνεντεύξεις που κάναμε με εκπροσώπους συλλόγων μεταναστών, εμφανίστηκε μια εικόνα τραγική αλλά και τρομακτική. Η κατάσταση των μεταναστών στην Αθήνα που επιλέξαμε ως πιλοτική περιοχή, μπορεί να χαρακτηριστεί ως αξιοθρήνητη με όλη της την έννοια.
    Την περασμένη εβδομάδα συναντηθήκαμε με πολλές ομάδες συλλόγων μεταναστών στην Αθήνα. Αυτές ήταν: η Κοινότητα Μεταναστών Ελλάδος που συγκεντρώνει όλους τους Πακιστανούς Ελλάδας σε μια στέγη, η Πολιτιστική και Μορφωτική Εταιρία Μινχάζ- μια από τις καλύτερα οργανωμένες πακιστανικές οργανώσεις με σκοπό την σωστή προώθηση του Ισλάμ, ο σύλλογος Ελ Τζεμπάρ-σύλλογος που εκπροσωπεί, προστατεύει και εξυπηρετεί θρησκευτικά τους μετανάστες από το Μπαγκλαντές…
    Από την επιτόπια έρευνα που κάναμε ως «Μιλλέτ», από τα στοιχεία και τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε, φαίνεται πως οι αρμόδιοι δεν ανέπτυξαν μια στρατηγική αποτροπής. Σαν να μην έφτανε αυτό, τα θύματα εκφοβίζονται για να μην υποβάλλουν μήνυση και ενίοτε δέχονται και βία. Ακόμη κανείς δεν έχει τιμωρηθεί με βάση τον νόμο για τα εγκλήματα μίσους που θεσπίστηκε το 2008. Σύμφωνα με αυτά που αναφέρουν εκπρόσωποι της Συνομοσπονδίας Πακιστανικών Συλλόγων και της Πολιτιστικής- Μορφωτικής Εταιρίας Μινχάζ, οι πρόσφυγες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις αιτήσεις τους για άδεια εργασίας και άδεια παραμονής. Το κράτος μέχρι σήμερα έχει δώσει ιθαγένεια μόνο σε 500 Πακιστανούς πρόσφυγες. Μάθαμε πως σε αυτό το θέμα υπάρχουν χιλιάδες αιτήσεις, αλλά λόγω της δυσκίνητης γραφειοκρατίας, οι αιτούντες αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες και περιμένουν για χρόνια απάντηση.
    Το μεγαλύτερο πρόβλημα των μουσουλμανικών κοινοτήτων που ζούνε στην Αθήνα μετά από τον ρατσισμό που απειλεί τις ζωές τους, είναι η έλλειψη ενός μεγάλου χώρου όπου θα μπορούνε να προσεύχονται όλοι μαζί σε Παρασκευές και Μπαϊράμια και τα μεγάλα προβλήματα στο θέμα των κηδειών. Για αυτό πρέπει επειγόντως να λυθεί το θέμα του νεκροταφείου και του τζαμιού»…
    Δείτε και τις φωτογραφίες, που σας παραθέτουμε, του Τζεγκίζ Ομέρ με τους εκπροσώπους όλων αυτών των απίστευτων ταλιμπανο-κάφρων που έχουν πλημμυρίσει την Αθήνα και που …καταπιέζονται, λέει, από τη φασιστική Ελλάδα, στην προσπάθειά τους να ζήσουν το…multi-civilization dream! Κόψτε (κυριολεκτικά) μάπες και βγάλτε συμπέρασμα! Όμως, αφού είναι τόσο άσχημες οι συνθήκες στην Ελλάδα, ρε σύντροφε Τσεγκίζ, γιατί δεν πάνε όλα αυτά τα σούργελα με τα υπογένεια, τα σκουφάκια και τις κελεμπίες στην γείτονα μουσουλμανική Τουρκία που έχει, όπως λένε, τα πάντα; Και τζαμιά αμέτρητα έχει και μουσουλμανικά νεκροταφεία ων ουκ έστιν αριθμός και θέσεις εργασίας πάμπολλες! Άντε, θα τους βοηθήσεις κι εσύ, ως αρχιρουφιάνος που είσαι, με τα…κονέ σου! 
    Πέρα όμως τώρα από την πλάκα, όπως καταλάβατε, ο καρκίνος που η γελοία ελληνική πολιτεία άφησε επί δεκαετίες να ανδρωθεί στην ελληνική Θράκη, έχει αρχίσει πλέον να κάνει μετάσταση και στην Αθήνα! Και γιατί όχι βέβαια, από τη στιγμή που δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση; Τρώγοντας έρχεται η όρεξη – και η Τουρκία, που το έχει αποδείξει αυτό, είναι φανερό πως μέσα στον νεοθωμανικό της παράληρο, ως υπέρμαχος προστάτης του…Ισλάμ, δεν θ’ αργήσει να θέσει θέμα ακόμη και για τους Αφγανούς, Πακιστανούς και λοιπούς μουσουλμάνους που ζουν στη χώρα! Ακούει κανείς;
 http://proxeneio-stop.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ