Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Στον Πούτιν πουτινιές δεν γίνονται. Το έμαθε και ο κακόψυχος Σόϊμπλε


Vladimir-Putin-007
Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Ολα, όπως γράψαμε εδώ στο prisonplanet.gr, εγιναν για να φύγει ο ρωσικός παράγοντας από την ανατολική Μεσόγειο. Μετά την καταστροφή της Συρίας η Κύπρος ήταν το ρωσικό αποκούμπι και βεβαίως το αποκούμπι της Μαύρης Ελίτ που βρίσκεται πίσω της.
Έτσι χρησιμοποιήθηκε το κυπριακό χρέος, που υπάρχει,  όπως υπάρχει και αυτό της υπερχρεωμένης Γερμανίας που χρωστάει έξη τρις ευρώ, για να εκβιαστεί η Κύπρος.
Το χρέος όλων των κρατών έχει δημιουργηθεί για να μπορεί το κάθε κράτος να εκβιάζεται την κατάλληλη στιγμή.
Στον Πούτιν όμως, ως γνωστόν, πουτινιές δεν γίνονται και η Κύπρος γνωρίζοντας ότι αν καταλήστευε τις καταθέσεις από τις τράπεζες
1. Οι τράπεζες δεν θα ξαναέβλεπαν ούτε ένα ευρώ.
2. Η Κύπρος που βγάζει όλα της τα λεφτά επειδή είναι κέντρο διεθνών χρηματικών συναλλαγών, θα γινότανε άμεσα ένα ερημονήσι, αφού κανείς δεν θα ξαναέκανε καμία συναλλαγή εκεί.
3. Πάνω από όλα, η δεδομένη ρωσική στήριξη στον Ο.Η.Ε. και αλλού θα ήταν παρελθόν
4. Οι Ρώσοι ολιγάρχες που είχαν αποθηκευμένα χρήματα εκεί, θα εκτελούσαν στην κυριολεξία κάθε υπεύθυνο, αφού δεν μασάνε πρόλογο από πουθενά.
Έτσι η Κύπρος ήταν αναγκασμένη να πεί ΟΧΙ.
Μυστήριο παραμένει η γερμανική στάση, που υποτίθεται είχε καλές σχέσεις με την Ρωσία, αλλά οι νέες στρατηγικές ισορροπίες που αναπτύσσονται ακόμη και αυτή τη στιγμή μεταξύ των νεότευκτων Ελίτ (Λευκής και Μαύρης) οδηγούν και στην σκέψη ότι μπορεί η Μαύρη Ελίτ, που είναι δεδομένα πίσω από την Ρωσία, μπορεί να χαλάρωσε τις πιέσεις της στην Γερμανία, όπου γίνεται μάχη για τον έλεγχό της, και έτσι η Λευκή Ελίτ να έπεσε στην παγίδα να οδηγήσει την Γερμανία και ως εκ τούτου το EUROGROUP, να ζητήσουν από την Κύπρο κάτι το απόλυτα ανεφάρμοστο που θα οδηγούσε την Κύπρο σε βέβαιη καταστροφή.
Η Κύπρος αναγκάστηκε να πει όχι και έπεσε στην αγκαλιά του Πούτιν.
Αυτό, μόνο εκ του αποτελέσματος θα επιβεβαιωθεί και αν ισχύει, τότε η Μαύρη Ελίτ θα έχει επιδείξει πολιτική πολύ υψηλού επιπέδου.
Όσον αφορά τώρα τον ρωσικό παράγοντα, για να δώσει λεφτά θα πρέπει, σύμφωνα με τις ρωσικές συνήθειες, που είναι και πολύ φυσιολογικές, να πάρει ανταλλάγματα, όπως ένα ρωσικό ναύσταθμο στην Κύπρο, εννοείται με ενοίκιο, που θα εκπίπτει απο το χρέος προς την Ρωσία.
Όπως είχαμε γράψει από την αρχή των γεγονότων αυτών  στο prisonplanet, το ρωσικό χρήμα λογικά θα έρθει μέσω της αγοράς μίας ή και δύο κυπριακών τραπεζών.
Η λύση μπορεί να δοθεί μόνο από την Ρωσία, ή και μικτά από την Ρωσία και την Τρόϊκα, που δεν θα θέλει να μπει στο περιθώριο, όπως φαίνεται από την κακόψυχη και αστεία δήλωση του Σόϊμπλε, ότι οι κυπριακές τράπεζες δεν θα ανοίξουν ποτέ πια.
Τονίζουμε ότι χωρίς ανταλλάγματα, η Ρωσία  δεν κουνιέται διότι πρόκειται περί υπερδυνάμεως και όχι περί φιλανθρωπικού ιδρύματος.
Μείνετε συντονισμένοι για ενημέρωση.......
http://www.prisonplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ