Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Παίδες, πάμε για ένα ελληνικού τύπου Μπανκ-ραν


Παίδες, πάμε για ένα ελληνικού τύπου Μπανκ-ραν
Πηγαίνετε στις τράπεζες και σηκώστε το 90% των καταθέσεων σας. 
Ναι, επαναλαμβάνω.

Πηγαίνετε στις τράπεζες και σηκώστε το 90% των καταθέσεων σας. 

Όπως ακριβώς το μιντιακό κατεστημένο επαναλαμβάνει τις ειδήσεις με το τρόπο που εκείνο θέλει ώστε να σας κάνει να τις πιστέψετε έτσι και εγώ ως μια φωνή υποκίνησης της αλλαγής σας υπνωτίζω να πάτε στις τράπεζες και να σηκώσετε τις καταθέσεις σας.
Όχι μόνο εσείς που διαβάζετε αυτό το κείμενο αλλά και οι οικογένειες σας, οι φίλοι σας, οι γνωστοί σας. Να τους πείσετε να το κάνουν. 

Κάντε αναλήψεις της τάξης του 90%. 
Τις επόμενες μέρες ενοποιείται το τραπεζικό σύστημα όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης έχει κηρυχτεί επίσημη αργία για τις τράπεζες της Ε.Ε. η 29η Μαρτίου. Είναι δηλαδή ένα 3ημερο, τρίτο κατά σειρά, όπως αυτό της Καθαράς Δευτέρας και του Ευαγγελισμού. Στην καθολική Ευρώπη η 31η Μαρτίου είναι η Κυριακή του Πάσχα!
Η Κύπρος παρόλο τις ειδήσεις ότι επιτευχθεί συμφωνία τίποτα δεν είναι βέβαιο ακόμα καθώς ο Κυπριακός λαός δεν θέλει την σκλαβιά υπό το ευρώ. Αυτή την εβδομάδα πολλά θα παιχτούν.
Το σίγουρο είναι ότι ο Σαμαράς έχει εξαφανιστεί. 
Διαβάζω πάνω από 50 άρθρα την ημέρα στο διαδίκτυο και το μόνο που ακούγεται είναι ότι στέλνει γραπτά μηνύματα ή κάνει τηλέφωνα. Μπορεί να μην είναι καν στην Ελλάδα. Ο Στουρνάρας και κάτι άλλοι ποταποί υπουργοί διαμηνύουν συνεχώς και αδιαλείπτως ότι οι ελληνικές καταθέσεις είναι εξασφαλισμένες. Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό και πόσο σχέση μπορεί να έχει με την αλήθεια.

Ελληνικό Bank RunΈρχεται και η τρόικα και πλέον εάν υπάρχουν κενά στα έσοδα από το να κόβει μισθούς και συντάξεις θα παίρνει φόρους από τις καταθέσεις σας. Το έργο παίχτηκε με επιτυχία στην Κύπρο παρόλο που η Βουλή τους είπε όχι. Φανταστείτε εδώ που η Βουλή είναι εντελώς γερμανόφιλη. Θα το παρουσιάσουν και ως καλύτερη λύση από το να κόψουν μισθό/σύνταξη ή να αυξήσουν την φορολογία. 
Επιτέλους, πρέπει να πληρώσουν και οι Γερμανοί φορολογούμενοι. Οι προηγούμενες γενιές των Γερμανών ήταν δολοφόνοι. Επειδή ακριβώς τους «σβήσανε» τις αποζημιώσεις και τα χρέη θα έπρεπε οι Γερμανοί να δίνουν απλόχερα χρήματα για να σωθεί η Ευρώπη και μάλιστα να χαίρονται που η βοήθεια είναι μόνο χρηματική. 
Δυστυχώς όμως, οι τωρινές και οι επόμενες γενιές των ευρωπαϊκών λαών δουλοποιούνται υπό τους Γερμανούς χωρίς καν να φταίνε. Εν ολίγοις, οι Γερμανοί πάλι κερδίζουν και κλαίγεται η γερμανική κυβέρνηση για τον Γερμανό φορολογούμενο. Ε, όχι, τώρα όλοι ξυπνήστε επιτέλους και δώστε τους να καταλάβουν πόσο σάπιο είναι το σύστημα με το ίδιο «νόμισμα».
pankou1981
Πηγή:  RAMNOUSIA
http://1greek.wordpress.com/
Υ.Γ.  από ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΡΕΥΝΑ
Τά χρήματά σας μην τά φυλάτε σε μπαούλα και τρύπες,  να τά χρησιμοποιήσετε κάνοντας αγορά γής. Μόνο εκεί  παίρνουν αξία.  Τά εξασφαλίζετε. Έρχεται η κατάργηση του χρήματος.  Τά χρήματα αχρηστεύονται.  Δεν θα μπορείτε να τά θέσετε ούτε σε ανταλλαγή με τους αριθμούς στην κάρτα συναλλαγών  σε ενδεχόμενο αριθμοποίησης  του  ρευστού  πού θα καταργήσουν,  γιατί αυτό θα γίνει μόνο για τά ποσά πού θα βρίσκονται σε καταθέσεις τραπεζικές.  Όσοι έχουν κρυμμένο χρήμα  στο σπίτι τους δεν θα υπολογίζετε  μετά το «μπάμ» πού θα γίνει με την κατάργηση  του χρήματος , ως νομισματική αξία για να υπολογιστεί  στο νέο σύστημα  .ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ .

1 σχόλιο:

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ