Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΒΑΣΤΙΚΑ!!!ΔΥΟ ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ!!!Γι’ αυτό να είμαστε Περήφανοι μ’ αυτά τα Σύμβολα και να μην τα καίμε, όπως θέλουνε οι Εβραίοι και οι κομμουνιστές!!!



Σόνια Μαυρίδου

 Βαρέθηκα πια ν’ ακούω τις δημοκρατικές σαχλαμάρες για ένα ΚΑΘΑΡΑ Ελληνικό (πολύ-πολύ Αρχαίο μάλιστα) Σύμβολο της Φυλής ΜΑΣ, τον Τετρακτύ (Σβάστικα), ότι είναι τάχα «του κακού», «του Σατανά» και λοιπές αηδίες... Να, αυτές τις τρίχες μας λένε εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες και μας τρελλαίνουνε τα μυαλουδάκια, δημιουργώντας τον «άνθρωπο» της Νέας Εποχής! Δλδ. άβουλα όντα-ανθρωποπίθηκους. Να μου το θυμάστε όμως, πως όπως ακριβώς τους τέλειωσε η ψοφοδημοκρατία τους της «μεταπολίτευσης» και της «γενιάς του Πολυτεχνείου», έτσι σε λίγο καιρό θα τους τελειώσει και ο ΜΥΘΟΣ του 20ού αιώνα [α, ρε Ρόζενμπεργκ, «κακές ναζιστή», που τα ’λεγες!], που τον χτίσανε νεοταξίτες σιωνιστές λιθαράκι-λιθαράκι μετά την Ήττα της Λευκής Φυλής το 1945! Εδώ είμαι, να μου το θυμάστε πως έτσι ακριβώς θα γίνει!..
Άλλο Σύμβολο της Φυλής ΜΟΥ που το κατηγορούνε είναι αυτό του Μαίανδρου. Σύμβολο που, όπως την «κακούργα» την Σβάστικα, το βρίσκουμε ΠΑΝΤΟΥ πάνω σε Πανάρχαια βάζα, γλυπτά, πιθάρια και άλλα δημιουργήματα της Αρχαίας Ελληνικής ΑΝΩΤΕΡΗΣ Τέχνης! Βλέπεις... δεν μπορούνε οι δημοκράταροι να πάνε και να τα σβήσουνε ή να τα ξύσουνε από τα Αρχαία Καλλιτεχνήματα... Γιατί άμα γίνει αυτό, ΠΑΕΙ, δεν έχει πια καμμία αξία το δημιούργημα των Ιερών Προγόνων ΜΑΣ! Έτσι, «σπάω» πλάκα κάθε φορά που βλέπω κάτι «προοδευτικούς» αρχαιολόγους, ξεναγούς και τέτοια να καταπίνουνε την γλώσσα τους, σαν βλέπουνε μπροστά τους τον Μαίανδρο ή τον Αγκυλωτό Σταυρό! Τι να κάνουμε, ρε... κομμουνιστάκια; Δεν χαράζανε οι Αρχαίοι Ημών Πρόγονοι πάνω στα βαζάκια και στις τοιχογραφίες το σφυροδρέπανο ούτε τον ΜΑΣΟΝΙΚΟ-ΜΟΓΓΟΛΟΚΙΝΕΖΙΚΟ Ανατέλλοντα Ήλιο (Προσοχή! Ο Ανατέλλοντας Ήλιος είναι το επίσημο σήμα ΚΑΙ του ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ του ΚΚΕ ΚΑΙ του ΣΥΡΙΖΑ!!!)...
  Τι είναι ο Μαίανδρος; Είναι για πολλούς ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΧΑΙΟ Ελληνικό Σύμβολο! Σύμβολο της Νίκης, της Ενότητας, του Άπειρου και της Αθανασίας! Το εμπνευστήκανε πρώτοι οι Πρόγονοί ΜΑΣ της Μικράς Ασίας (της Μήτρας-Πατρίδας των Ελλήνων!), στην περιοχή της Καρίας, όπου ήτανε ο ομώνυμος ποταμός, δλδ. ο Μαίανδρος. Βλέπανε οι Πρόγονοί ΜΑΣ τις πολλές στροφές που έκαμνε το ποτάμι και από εκεί πέρα σκεφτήκανε το Σήμα του Μαίανδρου. «Ζιγκ-ζαγκ» δλδ. Αλλά και από το σχήμα που κάμνανε μαζί δυο χέρια Συναγωνιστών, που θέλανε να δείξουνε τον Κοινό Δεσμό Αίματος (το Όμαιμον) και την Ενότητα του Ελληνισμού! Αυτά, όταν ενωνόντουσαν, σχηματίζανε το Σήμα του Μαίανδρου. 
          Τον Μαίανδρο τον συναντάμε σε πολλά-πολλά Ελληνικά Έργα Τέχνης. Άλλοτε μόνο του και άλλοτε μαζί με την «παρέα» της Σβάστικας. Εδώ έχει πλάκα πως άμα πας έξω απ’ τον περίβολο της βουλής, κάτω στο Σύνταγμα, βλέπεις από εκεί μπροστά απ’ τους τσολιάδες να ’ναι ΓΕΜΑΤΗ η διακόσμηση του χώρου από Σβάστικες!!! Χα, χα, χα, έχει μεγάλη «φάση» να συνεδριάζουνε εκεί πέρα μέσα οι δημοκράταροι και απ’ έξω να κοσμείται ο χώρος ολόκληρος με Αγκυλωτούς Σταυρούς! Κατηγοράνε δλδ. μέσα, από «καθέδρας», «δεξιοί» κι «αριστεροί» τους «κακούς ναζιστές», αλλά το κάνουνε κάτω απ’ την σκιά της Σβάστικας!... Σουρεαλιστική σκηνή... «Χίτσκοκ»!
          Σβάστικα είναι απ’ τα σανσκριτικά, αλλά είναι λέξη ΚΑΘΑΡΑ 100% Ελληνική! Βγαίνει από το Σωστική, δλδ. αυτό που σώζει. Φορούσανε δλδ. τα παιδιά των Αρχαίων, αλλά και οι μεγάλοι, πάνω τους την Σβάστικα, με μενταγιόν και τέτοια, και τους προστάτευε από το κακό, γιατί είναι ο ίδιος ο θεός – όπως τον νομίζανε τότε – Ήλιος! Αλλά όμως ήτανε ακόμα και Σύμβολο που βάζανε πάνω στους πολέμους με τους βάρβαρους υπάνθρωπους, που τους βοήθαγε στο να νικάνε πάντα, αν κι οι βάρβαροι ήτανε πάντα πολυάριθμοι και εμάς οι δικοί μας πολύ λίγοι!... Αυτό δείχνει την «μαγική», δλδ. την θαυματουργή, δύναμη αυτού του Συμβόλου (του Αγκυλωτού Σταυρού), που είναι καθαρά ο Ήλιος που κινείται, που περιστρέφεται...
          Άμα προσέξεις ακόμα καλύτερα θα δεις πως ο Αγκυλωτός είναι και τα 4 Ελληνικά Γ (το γράμμα Γάμα). Θα το βρεις ΠΑΝΤΟΥ! Στην Ακρόπολη και στα ευρήματα της Τροίας! Σε διάφορα μνημεία σ’ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, όπως π.χ. στην Ινδία, ακόμα και στην ίδια την Αγιά-Σοφιά! Αλλά και πιο πέρα μακριά, όπως π.χ. στην Αμερική, που ’ναι φοβερό αυτό το πράγμα, πώς δλδ. καταφέρανε και φτάσανε τα Αρχαία Αιώνια Σύμβολά ΜΑΣ και εκεί πέρα, στους ιθαγενείς κτλ.! Να πω ακόμα πως οι Αρχαίες Ελληνίδες Ιέρειες το κάμνανε πάνω τους τατουάζ και το λέγανε «τετρασκέλιον», από τα 4 σκέλη που ’χει (δλδ. τις ακτίνες-γάμα). Και ακόμα να πω πως μία Ελληνική – προσφυγική μάλιστα – ομάδα στο ποδόσφαιρο, ο Απόλλωνας Αθηνών (Σμύρνης), το είχε σαν... Σύμβολό του πάνω στις φανέλλες των παιχτών! Δλδ. πιστεύανε ακόμα και στον 20ό αιώνα πως ο Αγκυλωτός ήτανε ο ίδιος ο Απόλλωνας-Ήλιος! Αλλά μετά τον Μεγάλο Πόλεμο το βγάλανε από Σήμα της ομάδας και βάλανε το σημερινό κεφάλι του θεού Απόλλωνα...
        
  Να πω εδώ πέρα ακόμα πως και άλλα Σύμβολα, που τα λέμε θεϊκά και ιερά, όπως είναι ο ίδιος ο Σταυρός του Χριστιανισμού ή και ο Κέλτικος Σταυρός (μέσα δλδ. στον κύκλο) είναι παραλλαγές του Αγκυλωτού Σταυρού. Όπως βέβαια παραλλαγή είναι και ο Ιερός Μαίανδρος. Με δυο λογάκια, καταλήγοντας, να πω πως ο Αγκυλωτός Σταυρός (Τετρακτύς ή Σβάστικα) είναι ο Ήλιος σε κίνηση. Και ο Μαίανδρος, που αλλιώς τον λένε και Ελληνική Κλείδα, είναι αυτό που λέγανε οι Αρχαίοι μας Σοφοί Πρόγονοι: ότι ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ! Δλδ. το ποτάμι, που εννοούσανε τον Παγκόσμιο Ωκεανό, πράγματα για τα οποία μιλήσανε οι Προσωκρατικοί Φιλόσοφοι, ο Ηράκλειτος βασικά και άλλοι. Γι’ αυτό να είμαστε Περήφανοι μ’ αυτά τα Σύμβολα και να μην τα καίμε, όπως θέλουνε οι Εβραίοι και οι κομμουνιστές!!! 

http://volcanotimes.blogspot.gr/

4 σχόλια:

  1. Μαίανδρος
    Με το όρο μαίανδρος ή ελληνική κλείδα εννοείται στην αρχιτεκτονική και την αρχαιολογία η ταινιωτή διακόσμηση -σύνθεση ευθειών- που ενώνονται μεταξύ τους σε ορθές γωνίες ή τέμνονται διαγώνια. Το μοτίβο χρησιμοποιείτο συχνά κατά την αρχαιότητα για τη διακόσμηση της ζωφόρου. Παραλλαγή του είναι ο μαίανδρος που χρησιμοποιεί σπειροειδή επαναλαμβανόμενα μοτίβα και η βιτρούβια έλιξ (γλωσσίδα), ένα επαναλαμβανόμενο καμπυλόγραμμο κυματοειδές μοτίβο.

    Προέλευση
    Κατά την Ελληνική μυθολογία, ο βασιλιάς της Φθίας ο Πηλέας, είδε κάποτε στο φως του φεγγαριού μια πανώρια θεά να χορεύει μαζί με τις κόρες των νερών. Ήταν η θεά Θέτιδα, που η προφητεία του Προμηθέα την ανάγκαζε να παντρευτεί θνητό, ώστε να μη γεννηθεί αυτός, που θα ανέτρεπε τον παντοδύναμο Δία! Ο Πηλέας τυραννιόταν απ’ τη θεϊκή ομορφιά, αλλά πώς μπορούσε αυτός θνητός, ν’ αποκτήσει τη Θέτιδα που ήταν μια θεά; Ρώτησε όμως γι’ αυτό τον σοφότατο Χείρωνα που κατοικούσε ψηλά στο πολυβότανο Πήλιο. «Εκείνος τον ορμήνεψε, στο ίδιο μέρος σαν τη δει, τη νύχτα να χορεύει, να την αρπάξει όσο γίνεται σφιχτά στην αγκαλιά του. Να μην αφήσει τη λαβή όσο εκείνη κι αν άλλαζε μορφή, κι ας γίνει φίδι, λιοντάρι ή φωτιά, νερό για να ξεφύγει». Ο Πηλέας στο πάθος του για τη θεά ξεπέρασε και νίκησε καρτερικά όλες τις θυμωμένες μεταμορφώσεις της, κρατώντας την με μια λαβή σφιχτά στην αγκαλιά του. Η θεά υπέκυψε και παραδόθηκε στον έρωτά του! Το υπέροχο αυτό θέμα απεικονίζεται έξοχα στο εσωτερικό ερυθρόμορφης κύλικας του 500 π.Χ. που τώρα βρίσκεται στο μουσείο του Δυτικού Βερολίνου. Η έξοχη αυτή απεικόνιση παρουσιάζει τον Πηλέα, να αψηφά τα φίδια της θεϊκής μεταμόρφωσης που τον δαγκώνουν παντού, καθώς και το λιοντάρι που ωρύεται γαντζωμένο στην πλάτη του. Ο Πηλέας νικά τις μεταμορφώσεις της πεντάμορφης θεάς, χρησιμοποιώντας την ιερή "χειρώνιο λαβή", ή «Μαίανδρο» όπως έγινε αργότερα γνωστό, το διάσημο αρχαιοελληνικό σύμβολο της ήττας των θεών!

    Στο παραπάνω κείμενο δεν αναφέρει τίποτα για τους Κομμουνιστές . Αν νομίζετε πως θα βλάψετε τον Κομμουνισμο και την Αριστερά γενικότερα . Είστε βαθιά νυχτωμένοι .

    Θέμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Χιτλερ μπροστα στον Σταλιν ειναι ΑΔΕΡΦΗ...αυτο σου λεω μονο......εσφαξε πολυ περισσοτερους.....επισης μιλας και εσυ για κομμουνισμο....μια ιδεολογια η οποια δεν προκειται ποτε μα ποτε να εφαρμοστει......χωρες που βιωσαν κομμουνισμο,δεν ειδαν ασπρη μερα.....οποτε λιγα τα λογια σου φανατισμενο πιθηκι....

      Διαγραφή
  2. Η Αληθινη εννια για την Σβάστικα δείτε αυτό το βίντεο http://youtu.be/NkrtLl6rh3I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αγκυλωτός σταυρος προς καθε κατεύθυνση του οριζοντα ειναι το αρχικο Γ.x4 = Γ.Γ.Γ.Γ = ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ,ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ..............Τα υπολοιπα τα αφηνω για να μαθετε αυτα ειναι τα 4 βασικα στοιχεια για να μπορει να δημιουργηθει ενας πολιτισμος.Ο ανώνυμος που υποστηρίζει αυτο που ειπε παραπανω μπορω να πω οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου χωρις καθολου αληθινες γνωσεις.Χαιρε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ