Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Χάθηκε φιαλίδιο με θανατηφόρο ιό από εργαστήριο στις ΗΠΑ

Διέρρευσε η είδηση ότι χάθηκε ένα φιαλίδιο από εργαστήριο το Texas των ΗΠΑ, που περιέχει ιό, ο οποίος προκαλεί αιμορραγικό πυρετό. Η δήλωση της… απώλειας, έγινε την περασμένη Τετάρτη, αλλά οι Αμερικανικές αρχές λένε πως δεν υπάρχει λόγος να προκληθεί πανικός, καθώς ο ιός μεταδίδεται μόνο μετά από επαφή με τρωκτικά της Βενεζουέλας.
Που σημαίνει ότι στην χειρότερη περίπτωση, το πολύ πολύ να χαθεί η μισή Λατινική Αμερική; Μπα… λένε οι αρχές. Μάλλον το φιαλίδιο καταστράφηκε κατά την διάρκεια καθαρισμού του εργαστηρίου. Μετά τον έλεγχο, διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει παραβίαση στα πρωτόκολλα ασφαλείας του χώρου, οπότε αυτό υποθέτουν. Βέβαια, το φιαλίδιο εξακολουθεί και είναι εξαφανισμένο και το δήλωσαν, όπως ήταν η υποχρέωσή τους, αλλά μέχρι εκεί. Λένε.
Οι κάτοικοι του Texas πάντως, καλό είναι να έχουν το νου τους, αν δουν κανένα φιαλίδιο στο δρόμο. Δεν ξέρεις τι ορέξεις μπορεί να έχουν τα τρωκτικά της Βενεζουέλας. Μπορεί κάποιο από αυτά να ταξίδεψε μέχρι τις ΗΠΑ για να δει τους μακρινούς εξαδέλφους του και να συνάντησε στη διαδρομή το φιαλίδιο. Ας το σκεφτούμε σαν ενδεχόμενο γιατί απ’ ότι φαίνεται, οι αρχές δεν σκέφτονται το άλλο, πιο πιθανό, να πήρε κάποιος τον ιό για δικούς του λόγους….

tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ