Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Φοβερή καταγγελία από την Κύπρο: Ζητήσαμε 2 δις από την Ελλάδα που θα έσωζαν την κατάσταση αλλά ο Προβόπουλος δεν το συζητούσε καν…!!


Ευθύνες για την σημερινή κατάσταση της Κύπρου ο νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου. Ο κ. Χριστοφόρου είπε ότι η Κύπρος ζήτησε 2 δις από τον διοικητή…  της Τράπεζας της Ελλάδας, που θα έσωζαν την κατάσταση, αλλά όπως υποστήριξε, ο κ. Προβόπουλος ήταν άτεγκτος. “Έτσι πήγαμε στη Ρωσία” είπε ο αντιπρόεδρος στου ΔΗΣΥ, σημειώνοντας ότι με το PSI η Ελλάδα κούρεψε 5 δις κυπριακών χρημάτων αλλά αρνήθηκε να δώσει τα 2 πίσω. Όπως μάλιστα τόνισε, η Ελλάδα είχε χρησιμοποιήσει τα 41 από τα 50 δις του μηχανισμού και είχε διαθέσιμα τα 9. Το θέμα των 2 δις που ήθελε η Κύπρος είχε δημοσιευτεί ως πληροφορία κατά την πρόσφατη επίσκεψη Αναστασιάδη στην Αθήνα.

alithia.com.cy
 http://cretanpatriot.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ