Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Η ΚΥΠΡΟΣ «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η ηρωική στάση των Κυπριών, της μικρότερης οικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αθλιότητα των Ευρωγερμανών που ήθελαν με τον τσαμπουκά να καταλύσουν την εθνική κυριαρχία της μεγαλονήσου με ένα Αττίλα χειρότερο και από αυτόν του 1974, είναι το πιο δυνατό χαστούκι στην νεοελληνική προδοτική πολιτική κλίκα που έστειλε τον ελληνικό λαό στον γκρεμό και την χώρα στην υποδούλωση.

Η πρωτοφανής ληστρική αντιμετώπιση των Ευρωγερμανών στους Κυπρίους, η αθλιότητα των κ Μέρκελ-Σόιμπελ φαίνεται πως αυτή την φορά δεν θα περάσει, καθώς στην Κύπρο υπάρχουν άντρες υπάρχουν πολιτικοί που θέτουν την εθνική αξιοπρέπεια πάνω από όλα. Πικρή αντίθεση με τους Έλληνες συναδέλφους τους, που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να κρατηθούν στις πολυθρόνες τους αδιαφορώντας για το δράμα του ελληνικού λαού.

Πλέον τα γεγονότα θα ξεπεράσουν με τον πιο τραγικό τρόπο την τρικομματική ελληνική αθλιότητα που έχει δέσει τον ελληνικό λαό. Η στάση των Κυπρίων που αποφάσισαν να τα παίξουν όλα για όλα ακυρώνοντας την άθλια μπλόφα των Ευρωγερμανών που απείλησαν με καταστροφή της νήσου, είναι πλέον κόλαφος για του Έλληνες πολιτικούς. Είναι άγριο ξεσκέπασμα της όλης προδοσίας που κατέστρεψε την ελληνική οικονομία, έστειλε χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία, διέλυσε οικογένειες και εδίωξε τα ελπιδοφόρα νιάτα της χώρας στην εξορία. Η Ελλάδα έγινε ένα γερμανικό προτεκτοράτο και το μόνο που αξίζει είναι να σκύβουμε το κεφάλι στις γερμανικές αθλιότητες και να σκάβουμε όλο και πιο βαθειά τον λάκκο του ελληνικού λαού.

Εκείνο που δεν υπολόγισαν οι ευρωγερμανικές αθλιότητες, ήταν ότι η Κύπρος δεν είναι Ελλάδα, ότι οι Ρωσία δεν θα μπορούσε να δεχτεί χωρίς καμία αντίδραση ένα τέτοιο ύπουλο χτύπημα στην παρουσία της στην ανατολική Μεσόγειο, ότι δεν θα περνούσε έτσι εύκολα η καταστροφή της χρηματοπιστωτικής κυπριακής οικονομίας. Εκείνο που δεν υπολόγισαν είναι ότι οι Κύπριοι πολιτικοί, που ήδη έχουν πάνω τους το βάρος του πρώτου Αττίλα, δεν είναι όπως οι νεοέλληνες συνάδελφοι τους που είναι πάντα πρόθυμοι να κατεβάσουν τα πάντα στην ευρωγερμανική βουλιμία.

Το παράδειγμα της Κύπρου, ανεξάρτητα από το πώς θα επιλυθεί το πρόβλημα, αποτελεί πλέον προηγούμενο, όπως αποτελεί θανάσιμο προηγούμενο για την Ευρωπαϊκή Ένωση και η ευρωγερμανική αθλιότητα. Το παράδειγμα της Κύπρου ας είναι σύμβολο και φωτεινό παράδειγμα ότι δεν μπορούν έτσι να σβήνουν κράτη και λαούς και ότι ο ελληνισμός έχει ακόμα ελπίδες να επιβιώσει.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

http://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ