Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Τεχνική καθαρισμού και σταθεροποίησης της ενέργειας του σπιτιού σας

Πέρα από τις τεχνικές που έχουμε αναρτήσει για τον ενεργειακό καθαρισμό του χώρου τις οποίες μπορείτε να τις βρείτε εδώ, ακολουθεί μια διπλή τεχνική της Alla Svirinskaya η οποία είναι χωρισμένη σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος που αφορά τον καθαρισμό του χώρου, γίνεται μέσω διαλογισμού - οραματισμού και το δεύτερο μέρος που αφορά την σταθεροποίηση της ενέργειας γίνεται με τη χρήση της λεβάντας.


Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ
  1. Απεικονίστε νοερά μια κόκκινη μπάλα (παρόμοια κόκκινο με αυτό του κάρβουνου που καίγεται) στο πάτωμα, σε μία από τις γωνίες του δωματίου σας.
  2. Φανταστείτε πως η μπάλα κυλά εμπρός και πίσω και ανασηκώνται σταδιακά από το πάτωμα, ενώ ακολουθεί την περίμετρο του δωματίου με τη φορά των δεικτών του ρολογιού.
  3. Κάθε φορά που η μπάλα φτάνει στο σημείο απ' όπου ξεκίνησε , ανασηκώνεται και λίγο περισσότερο από το πάτωμα και συνεχίζει να κινείται ακολουθώντας την πείμετρο του δωματίου από το νέο αυτό ύψος
  4. Όταν τελικά η μπάλα φτάσει το ταβάνι, φανταστείτε το παράθυρο του δωματίου να ανοίγει. Όταν ολοκληρώσει την τελευταία διαδρομή η μπάλα, βγαίνει από το παράθυρο και πετάει μακριά (πολύ μακριά, μην τη στείλετε στο γείτονα). Οραματιστείτε το αυτό με μεγάλη ένταση.
ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ

Αφού καθαρίσετε την ενέργεια του σπιτιού σας θα χρειαστεί να την σταθεροποιήσετε. Να την αφήσετε να "πήξει" αν θέλετε. Για τον σκοπό αυτό θα χρειαστείτε έναν απλό ψεκαστήρα.
  1. Γεμίστε τον με καθαρό πόσιμο νερό. Προσθέστε λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας.
  2. Ψεκάστε το νερό στο δωμάτιο. Η λεβάντα χρησιμοποιείται για να ελαφρύνει τις δονήσεις και να σταθεροποιήσει την ενέργεια του δωματίου.       http://alttherapy.blogspot.gr/2013/03/blog-post_881.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ