Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Η Γενιά της Ταυτότητας στη Γαλλία ανέβηκε σε τζαμί και ζήτησε δημοψήφισμα για τη μετανάστευση!

 Ήταν μια πολιτική διαδήλωση που σόκαρε.






Κάτι παρόμοιο δεν έχει εμφανιστεί ξανά σε δελτίο ειδήσεων της Γαλλικής τηλεόρασης.Μια ομάδα νέων Γάλλων ανέβηκε σε ένα τζαμί στην πόλη του Poltier κρατώντας ένα πανό που ζητούσε δημοψήφισμα για την μετανάστευση των Μουσουλμάνων στην Γαλλία.Το πανό περιείχε τον αριθμό 732, που συμβολίζει το αντίστοιχο έτος που ο Γάλλος Charles Martel νίκησε τους Μουσουλμάνους που εισέβαλαν στο Ποϊτιέρ.
Η ομάδα αποκαλεί τον εαυτό της "Γενιά της Ταυτότητας" και λένε οτι βρίσκονται σε  πόλεμο με την γενιά του Μάη του 68 που βρίσκεται στην εξουσία και προωθεί την πολυπολιτισμικότητα, που μετατρέπει την Γαλλία σε Μουσουλμανικό έθνος.Δημοσίευσαν ένα βίντεο που λέγεται "Δήλωση Πολέμου". Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας.Είμαστε η γενιά της διάλυσης του εθνικού ιστού,της πλήρους αποτυχίας ύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμειξης των φυλών. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο Χωριό" και την "Οικογένεια του Ανθρώπου". Ανακαλύψαμε οτι έχουμε ρίζες,προγόνους και μέλλον. Η ρητορική τους μοιάζει ρατσιστική αλλά οι ίδιοι λένε οτι δεν πιστεύουν σε φυλετική ανωτερότητα ή  φυλετικές διακρίσεις.Φοβούνται οτι χάνουν την Γαλλία εξαιτίας της μαζικής μετανάστευσης Μουσουλμάνων απο την Αφρική.Μίλησε με τον ηγέτη της ομάδας στην νότια γαλλική πόλη της Τουλόν.  Δεν πρόκειται περι μίσους έναντι των άλλων ανθρώπων.Πρόκειται για κληρονομιά. Αγαπάμε την χώρα μας,αγαπάμε τους συμπατριώτες μας και πολεμάμε για αυτό.
http://antipliroforisi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ