Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ισλαμοφασίστας Μόρσι, ακυρώνει την Κυπριακή ΑΟΖ προς όφελος της Άγκυρας!


…κάποια ζώα δεν μας πίστευαν. Κάποιοι ανίκανοι, προδότες και έμμισθοι ελληνόφωνοι υπηρέτησαν πιστά την Κλίντον που υπηρετούσε με την σειρά της τις τουρκικές επιδιώξεις. Γίναμε συνένοχοι της σφαγής του Αιγυπτιακού λαού, τις παλινόρθωσης του οθωμανικού εφιάλτη και τώρα πληρώνουμε το τίμημα.

Η αιγυπτιακή κυβέρνηση φέρεται έτοιμη να ακυρώσει τη συμφωνία για οριοθέτηση της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης που υπέγραψε με την Κύπρο προς όφελος της Άγκυρας σύμφωνα με αιγυπτιακά ΜΜΕ.Τα αιγυπτιακά ΜΜΕ επικαλούνται το πρακτορείο ειδήσεων ΜΕΝΑ που μεταδίδει ότι η Νομοθετική Επιτροπή της αιγυπτιακής Άνω Βουλής (Σούρα), ενέκρινε νομοσχέδιο που κατέθεσε ο βουλευτής Καλέντ Αμντέλ Καντέρ ο οποίος υποστήριξε ότι ενδεχόμενη νέα οριοθέτηση των συνόρων στην ΑΟΖ μπορεί να αποφέρει δισεκατομμύρια δολάρια στην Αίγυπτο.

Ο Καντέρ φέρεται να δήλωσε ότι η συμφωνία υπεγράφη από την Κύπρο και το Ισραήλ τον Φεβρουάριο του 2003 και ότι με το νέο νομοσχέδιο η Αίγυπτος ακυρώνει τη συμφωνία αυτή με το δικαιολογητικό ότι με βάση τις διεθνείς συμφωνίες, η χώρα είχε το δικαίωμα να παραστεί στην υπογραφή της συμφωνίας.

Το νομοσχέδιο του αιγυπτίου βουλευτή προνοεί για την οριοθέτηση νέων συνόρων που περιβάλλουν την οικονομική ζώνη, με την Τουρκία να παρίσταται ως τρίτο μέρος.
The Shura Council’s legislative committee approved a draft law submitted Wednesday cancelling current maritime borders of an economic zone between Egypt and Cyprus.
The proposed bill was submitted by MP Khaled Abdel Qader Ouda, who said the agreement was signed by Cyprus and Israel in February 2003.
He said this invalidates the deal since Egypt had the right to be present at the signing, according to international agreements.
Ouda argues that the renegotiation could mean billions of dollars for Egypt.
The draft law calls for the creation of new borders surrounding the economic zone in the presence of Turkey as a third party.
Edited translation from MENA

Με πληροφορίες από τον skai.gr και τον Αιγυπτιακό Independent.

 http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ