Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 146 π.Χ.

Τό 146 π.Χ. οι Ρωμαίοι κατακτούν την Ελλάδα...
Έκτοτε είμαστε συνέχεια υπό κατοχήν.

 
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;!!!


Όπως λέει καί ό Σ.Χατζάρας:"Από την Τουρκοκρατία, πέσαμε σχεδόν αμέσως στην Αγγλοκρατία, (1824-1947), με όχημα τα «δάνεια της Αγγλίας», των Ρότσιλντ, μετά, στην Αμερικανοκρατία, και τώρα, στην υποταγή στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Η ρίζα της συμφοράς για τον ελληνικό λαό βρίσκεται, «στις μοιραίες και αναπόφευκτες συνέπειες των εισηγήσεων της ξένης πολιτικής», όπως έγραφε ο Καποδίστριας το 1826. Η αναγέννηση του ελληνισμού ήταν όραμα μιας ομάδας εθνικιστών με κέντρο την Κέρκυρα.
Η Εταιρία των Φίλων του Γένους, που δημιουργήθηκε το 1800 ήταν η μητέρα της επανάστασης. Δικά τους κείμενα είναι η Ελληνική Νομαρχία, το Πατριωτικό Δοκίμιο και ο Ρωσσοαγγλογάλλος. "

11 σχόλια:

  1. ΠΕΣΤΑ ΧΡΗΣΟΣΤΟΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΤΑΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΓΗΙΝΟΣ. ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΦΡΗΚΑΟΙ ΓΙΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΗΚΗ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ 2160 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΧΝΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΕΝΑΣ ΜΕΝΤΕΣΕΣ ΝΑ ΤΡΗΖΙ ΘΕΛΕΙ ΛΑΔΟΜΑ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟ ΙΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα λαισ πωλι ωμωρφα σιναιληνα

      Διαγραφή
    2. τελειος......χαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααα

      Διαγραφή
  2. Ο Χατζάρας το προτοπαλικαρο του ΠΑΣΟΚ
    Ξεχάσατε τη γεινοτανε εκεί γύρο στο 1980
    Και μετέπειτα...όταν ήταν στην ΕΡΤ
    Δημοσιογραφικός πατσαβουρα κολοσφουγκης
    Μην έχετε κοντή μνήμη...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η έννοια τού Εθνικού Κράτους γεννήθηκε τόν 19ο αιώνα, μέχρι τότε υπήρχε η έννοια τού Ελληνικού Έθνους πού δέν σταμάτησε ποτέ νά υπάρχει ανεξάρτητα τής πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσυ παντως ellasradio με αυτη την ορθογραφια ειναι εγκληματικο να κυκλοφορεις ελευθερος. Περνιεσαι και για Ελληνας τρομαρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλιτερα αγραματος παρα αμορφοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλυτερα αμορφωτος παρα αγραμματος.>.Χαιβαν τουρκαλαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ